ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κιάτο 31-3-2014

Την  Κυριακή 30 Μάρτη, η υποψήφια Δήμαρχος Σικυωνίων Κυριακή Μαυραγανή άνοιξε τους θεματικούς κύκλους συζήτησης και προβληματισμού, με πρώτο θέμα : «το νερό, ως κοινωνικό αγαθό και ο Δήμος μας».

Ειδικοί εισηγητές ήσαν ο αρχιτέκτονας  Γιάννης Νικολόπουλος και ο μηχανολόγος μηχανικός  Στάθης Δεββές.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν  με πολιτικές  τοποθετήσεις,  ο πρόεδρος των εργαζομένων στη ΔΕΥΑ Σικυωνίων Γιάννης Κελλάρης, ο πρόεδρος των Υδραυλικών Κορινθίας Λάμπης Μουστόγιαννης,  και ο πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Κυλλήνης και ιδιοκτήτης της εξαγωγικής μονάδας εμφιάλωσης νερού «ΖΗΡΕΙΑ»,  Δημήτρης Σκάζας.  Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης ο αρχηγός της μείζονος μειοψηφίας Χρήστος Ζαχαριάς και ο περιφερειακός σύμβουλος Άγγελος Παπαγγελόπουλος.

Η «ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ»  υπογραμμίζει την απουσία του Δημάρχου Σικυωνίων Σπύρου Σταματόπουλου, όπως και του επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας και  υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Σπανού.

Οι παραπάνω καθώς και οι Βασίλης Νανόπουλος και Νίκος Ζαχαρόπουλος ,που επίσης έλαμψαν δια της απουσίας τους, είχαν προσκληθεί από τους διοργανωτές ως  επικεφαλής  των δημοτικών ψηφοδελτίων,ώστε  να συμβάλουν   με τις προτάσεις τους σε ένα  θέμα μείζονος κοινωνικής και πολιτικής επικαιρότητας όπως  είναι η διαχείριση των υδάτινων πόρων και η  επιχειρούμενη  ιδιωτικοποίηση  τους,στο πλαίσιο εφαρμογής μνημονιακών  επιταγών,από τη σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου .

Από το γραφείο τύπου

Google+ Linkedin