Αποδεχτή η de facto υποψηφιότητα του Πελοπίδα Καλλίρη

Αποδεχτή  η de facto υποψηφιότητα του Πελοπίδα Καλλίρη

Αποδεχτή χωρίς ιδιαίτερους κραδασμούς  έκανε η άτυπη Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΟΔΕ Κορινθίας  την  de facto εισήγηση της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ,που προκρίνει  για τον Δήμο Κορινθίων την αμφιλεγόμενη υποψηφιότητα του Πελοπίδα Καλλίρη,έναντι  αυτής του Βασίλη Νανόπουλου, που το 2014 κατέγραψε  το  υψηλό ποσοστό  του 49,98% απέναντι στην συμπαγή τότε παράταξη του πανίσχυρου δημάρχου Κορινθίων !

Ας μη γελιόμαστε,για μια ακόμα φορά ,σε επίπεδο εφαρμοσμένης πολιτικής, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι η κουλτούρα «περιχαράκωσης» στη λειτουργία των πολιτικών κομμάτων αφήνει ελάχιστο χώρο για άλλες υποψηφιότητες….

Προφανώς τέτοιες αποδοχές  «οπαδικής» λογικής τραυματίζουν πολιτικά τις ενδοκομματικές σχέσεις,καθότι θυμίζουν το «πετάμε κέρματα στη σχισμή του μυαλού του και το ανδρείκελο κινείται όπως θέλουμε»…  

Βεβαίως,τίποτα δεν προεξοφλεί ότι η χθεσινοβραδινή “τελετή αδειάσματος” του Βασίλη Νανόπουλου θα δυναμώσει πολιτικά την υποψηφιότητα Καλλίρη – Αντίθετα μπορεί να μεταφέρει το κέντρο βάρους της πόλωσις  στο νεοδημοκρατικό στρατόπεδο…και να κάνει πάρτι ο Αλέκος !

Εκτός αν ο κ. Κορδώσης θυμάται κάτι από παλιές διαφημίσεις γυαλιστικών για έπιπλα, που μ’ ένα …«φσσστ» εξαφάνιζαν τη σκόνη…

Google+ Linkedin