Ανέτειλε η “Επόμενη Μέρα” στο δήμο Σικυωνίων με την αξιόπιστη υπογραφή του Δημήτρη Πιστεύου!

Ανέτειλε η “Επόμενη Μέρα” στο δήμο Σικυωνίων με την  αξιόπιστη υπογραφή του Δημήτρη Πιστεύου!

Σε άκρως φιλικό κλίμα ο υποψήφιος δήμαρχος Σικυωνίων Δημήτρης Πιστεύος υποδέχθηκε χθες , Πέμπτη 8 Ιούνη , σε γνωστό restaurant-bar της παραλιακής του Κιάτου, όλους ανεξαιρέτως τους δημοσιογράφους της Κορινθίας , όπου παρουσίασε σε «επίσημη»  πρώτη το όνομα  και το λογότυπο της νέας Δημοτικής Παράταξης , που  στις επερχόμενες αυτοδιοιηκητικές εκλογές του Οκτώβρη θα διεκδικήσει να αναλάβει την ευθύνη της διοίκησης του δήμου Σικυωνίων.

Στο καλωσόρισμα προς τα τοπικά μέσα ο κ. Πιστεύος αναγνωρίζοντας την σπουδαιότητα του ρόλου τους στην κοινωνία της πληροφορίας είπε  «Αν και μάλλον εσείς θα πρέπει να μου πείτε «καλώς ήρθατε» στο όμορφο περιβάλλον της επικοινωνίας με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης της Κορινθίας, αφού ουσιαστικά είναι το δικό σας γήπεδο ,επιτρέψτε μου σήμερα – ως τυπικά «γηπεδούχος» – να σας καλωσορίσω στην πρώτη μας συνάντηση» και συνέχισε λέγοντας «ελπίζω αυτή η συνάντηση να γίνει και η απαρχή της οικοδόμησης μιας δημιουργικής σχέσης  μεταξύ μας , καθότι η ενημέρωση είναι προϋπόθεση και συνάμα κίνητρο συμμετοχής των πολιτών στα κοινά».

Στη συνέχεια ο κ. Πιστεύος δίνοντας το στίγμα της νέας δημοτικής κίνησης αναφέρθηκε στη σημειολογία του ονόματος “Επόμενη Μέρα” , που συνοδεύεται από ένα «φωτεινό» σήμα – λογότυπο, με κυρίαρχο ένα ανατέλλοντα κίτρινο ήλιο, ο οποίος συμπληρώνεται με αναφορές στη Σικυώνα, τη Στυμφαλία και το Φενεό, μαζί με τρεις έγχρωμες γραμμικές παραστάσεις που συμβολίζουν τη θάλασσα, τη λίμνη και τα βουνά. Τρία θεμελιώδη στοιχεία που χαρακτηρίζουν το Δήμο, «από το κύμα μέχρι τις κορυφές της Ζήρειας», όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε από τον υποψήφιο Δήμαρχο. Το σήμα του συνδυασμού συνοδεύει το σύνθημα «μαζί αλλάζουμε!», ένα μήνυμα συμμετοχής, ενότητας, αλλά και προτροπής.

Ο κ. Πιστεύος έκανε επίσης ιδιαίτερη αναφορά σε θέματα δημοκρατίας,  υπογραμμίζοντας την αναγκαιότητα αλλαγής νοοτροπίας στην άσκηση εξουσίας και επιβεβαίωσε το αταλάντευτο πιστεύω του ότι στην “Επόμενη Μέρα” του δήμου Σικυωνίων εν Αρχή θα είναι ο Λόγος , η Δημοκρατία , η Διαφάνεια , η ποιότητα της Πολιτικής, η ποιότητα της Ανάπτυξης.

Η βραδιά κύλησε με χαλαρή δημοσιογραφική κουβέντα , όπου κοινή ήταν η διαπίστωση ότι στην κοινωνία του Κιάτου έχει παγιωθεί η πεποίθηση πως το Success Story της απερχόμενης δημοτικής αρχής θυμίζει πλέον λάστιχο που ξεφουσκώνει…

Συνεπώς , η αξιόπιστη υπογραφή του Δημήτρη Πιστεύου στη νέα αυτοδιοικητική κίνηση που χθες «ανέτειλε» και επίσημα δείχνει ότι οι εκλογές του Οκτώβρη είναι Ώρα Ευθύνης για όλους όσους θέλουν να σταματήσει στο δήμο Σικυωνίων ο ανά τετραετία κύκλος των διαψεύσεων και των χαμένων προσδοκιών.

Google+ Linkedin