«Ανάδυση» Σαρχάνη είχε το ροτέισον των αντιδημάρχων στο Δήμο Σικυωνίων

«Ανάδυση» Σαρχάνη είχε το ροτέισον των αντιδημάρχων στο Δήμο Σικυωνίων

Γεμίζει το “ρόστερ” του Σταματόπουλου. Στη “Συμμαχία Νέων Σικυωνίων” και ο Κώστας Σαρχάνης !

Συνήθως όταν λέμε ροτέισον στο μυαλό μας έρχεται η Μπαρτσελόνα ,παρότι η καταλανική ομάδα δε βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή της κατάσταση, το τελευταίο διάστημα.

 Άλλοτε πάλι όταν λέμε ροτέισον εννοούμε «βάζω τα δεύτερα» με κάποιους νεομεταγραφόμενους παίκτες για να δώσω και κανένα… ρεπό στα “βαριά ονόματα” ,που χρειάζονται ανάσες για να τους κοπεί και ο βήχας…

Όταν όμως λέμε ροτέισον στη δημοτική αρχή Σταματόπουλου ,από σήμερα δικαιούμαστε να εννοούμε και την προβλεπόμενη “ανάδυση” του Κώστα Σαρχάνη , που από ξεχασμένος επικεφαλής της «Ανανεωτικής Δημιουργικής Σικυωνίας»  θα φορέσει τελικά τη φανέλα της «Συμμαχίας Νέων Σικυωνίων» !

Προφανώς αυτή η μεταγραφή δίνει την ευκαιρία στον φέρελπι αυτοδιοικητικό να κάνει ένα δυναμικό comeback στα δημοτικά πράγματα του Δήμου Σικυωνίων ,αρκεί να μην πάρει ψηλά τον αμανέ, όπως λέει και η γνωστή έκφραση. 

Βεβαίως δεν πρέπει να παραβλέψουμε και την σημαντική αναβάθμιση του Βασίλη του Δομετίου ,που πλέον  παίρνει και το χαρτοφυλάκιο του πρωτεύσαντα δημοτικού συμβούλου Γιάννη Μυττά.

Τα χαρτοφυλάκια των νέων αντιδημάρχων του Δήμου Σικυωνίων :

1) Σώκος Δημήτριος του Χαραλάμπους, Αντιδήμαρχος του Δήμου Σικυωνίων, στον οποίο δεν παρέχεται αντιμισθία, με θητεία από 1/9/2020 έως και 31/8/2021, υπεύθυνος για θέματα Διοικητικών Υπηρεσιών, αναπληρούμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Τσολάκο Γεώργιο.

Απόφαση Δημάρχου αριθ. 195 “ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ”


2) Τσολάκος Γεώργιος του Σωτηρίου,  Αντιδήμαρχος του Δήμου Σικυωνίων, στον οποίο παρέχεται αντιμισθία, με θητεία από 1/9/2020 έως και 31/8/2021, υπεύθυνος για τα θέματα Οικονομικών Υπηρεσιών, Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Αγροτικής Ανάπτυξης, Γεωργίας, Κτηνοτροφίας και Αλιείας, αναπληρούμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Σώκο Δημήτριο.

Απόφαση Δημάρχου αριθ. 195 “ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ”


3) Σαρχάνης Κωνσταντίνος του Παρασκευά, Αντιδήμαρχος του Δήμου Σικυωνίων, στον οποίο παρέχεται αντιμισθία, με θητεία από 1/9/2020 έως και 31/8/2021, υπεύθυνος για τα θέματα Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας,

Απόφαση Δημάρχου αριθ. 196 “ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ”


Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται θα τον αναπληρώνει ο Αντιδήμαρχος κ. Τσολάκος Γεώργιος και όταν και αυτός απουσιάζει ή κωλύεται τα καθήκοντα του Δημάρχου θα ασκούνται από τον Αντιδήμαρχο κ.Σαρχάνη Κωνσταντίνο του Παρασκευά.


4) Θελερίτης Γεώργιος  του  Αλεξίου  κατά τόπον Αντιδήμαρχος για τη Δημοτική Ενότητα Στυμφαλίας του Δήμου Σικυωνίων, στον οποίο παρέχεται αντιμισθία, με θητεία από 01/09/2020 έως και 31/08/2021, υπεύθυνος για θέματα Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, Άσκησης Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας των Φύλων, θέματα Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νέας Γενιάς, αναπληρούμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Τσιόγκα Νικόλαο του Μιχαήλ.

Απόφαση Δημάρχου αριθ. 197 “ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΥΜΦΑΛΙΑΣ”


5) Τσιόγκας Νικόλαος του Μιχαήλ, κατά τόπον Αντιδήμαρχος για τη Δημοτική Ενότητα Φενεού του Δήμου Σικυωνίων, στον οποίο παρέχεται αντιμισθία, με θητεία από 01/09/2020 έως και 31/08/2021, υπεύθυνος για θέματα Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, Άσκησης Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας των Φύλων, θέματα Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νέας Γενιάς, αναπληρούμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Θελερίτη Γεώργιο.

Απόφαση Δημάρχου αριθ. 198 “ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΕΝΕΟΥ”


6) Δομετίου Βασίλειος του Ιωάννη, Αντιδήμαρχος του Δήμου Σικυωνίων, στον οποίο παρέχεται αντιμισθία, με θητεία από 1/1/2020 έως και 31/12/2020, υπεύθυνος για τα θέματα που αφορούν στο συντονισμό, την εποπτεία και τον έλεγχο του Τμήματος Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής και του μεταβιβάζονται όλες οι προ­βλεπόμενες από τη νομοθεσία αρμοδιότητες. Επιπρόσθετα του ανατίθεται η εύρυθμη  λειτουργία αποκομιδής των απορριμμάτων.

Απόφαση Δημάρχου αριθ. 199 “ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ “


7) Μπουζιάνη –Τσαντίλα Βασιλική του Παναγιώτη, Αντιδήμαρχος του Δήμου Σικυωνίων, στην οποία δεν θα παρέχεται αντιμισθία, με θητεία από 11/3/2020 έως και 11/3/2021, υπεύθυνη για θέματα που αφορούν τον τομέα αρμοδιοτήτων του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, όπως αναλύονται στον Ο.Ε.Υ. του Δήμου και στο άρθρο 75 του Ν. 3463/2006, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει και της μεταβιβάζουμε όλες τις προ­βλεπόμενες από τη Νομοθεσία αρμοδιότητες που αφορούν τους τομείς ευθύνης της.

Google+ Linkedin