Έπεσε το «κάστρο» Τσιώτου και στα Ροζενά!

Έπεσε το «κάστρο» Τσιώτου και στα Ροζενά!

Μήνυμα ανατροπής έστειλαν τα Ροζενά στη χθεσινή επαναληπτική αρχαιρεσία για ανάδειξη τοπικού προέδρου , μετά την πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ για τις Τοπικές Κοινότητες , που έκρινε αντισυνταγματικές τις διατάξεις Βορίδη για την εκλογή προέδρων από την παράταξη που πλειοψήφησε στον εκάστοτε δήμο.

Καταποντισμός της παράταξης Τσιώτου και προσωπική ήττα του αντιδημάρχου Ανδρέα Καραβά.

Στην Τοπική Κοινότητα Ευρωστίνης Ροζενών , που η δημοτική παράταξη του Βλάση Τσιώτου πήρε το μεγαλύτερο ποσοστό στις προηγούμενες εκλογές (από τα μεγάλα χωριά του δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστινης) και μάλιστα τόπο καταγωγής του αντιδημάρχου Ανδρέα Καραβά,  ο απερχόμενος δήμαρχος  κατάφερε να χάσει και τον προέδρο!

Με 4-1 νέος πρόεδρος Ροζενών αναδείχθηκε ο επιχειρηματίας και νυν πρόεδρος της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας Στέφανος Φειδάκης , που είναι φίλα προσκείμενος στον υποψήφιο δήμαρχο  Σπύρο Καραβά.

Σε ένα χωριό που δεν έγινε το παραμικρό από τη δημοτική αρχή τα 4 χρόνια, ο νέος πρόεδρος επωμίζεται βαρύ φορτίο ανάσχεσης της πτωτικής πορείας.

Και το εύλογο ερώτημα είναι ένα:

Αν ο κ. Τσιώτος χάνει τα Ροζενά που σάρωσε το 2019, και με δεδομένο την επικράτηση Καραβά σε Μελίσσι,Καμάρι και Λυκοποριά, μπορεί να αναστραφεί η παράσταση νίκης που παγιώνεται στον δήμο της Δυτικής Κορινθίας;;;

Google+ Linkedin