Όταν άλλοι “ψωνίζονται” για δήμαρχοι…ο Αλέκος απαντά με ΕΡΓΑ και όχι με λόγια!

Όταν άλλοι “ψωνίζονται” για δήμαρχοι…ο Αλέκος απαντά με ΕΡΓΑ και όχι με λόγια!

Μετά από αγώνα 6 μηνών ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός υπέγραψε, χθες ,για λογαριασμό της ΔΕΥΑ Κορίνθου,το οριστικό συμβόλαιο αγοράς του υπερσύγχρονου ακινήτου της Πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Πελοποννήσου,με τελικό τίμημα που δεν ξεπερνά το ένα (1) εκατομμύριο ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κατασκευή του εν λόγω κτηρίου ολοκληρώθηκε πριν λίγα χρόνια και στοίχισε περίπου 5 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με προηγούμενη δέσμευση του δημάρχου Κορινθίων ,εκτός από το τμήμα  του  ακινήτου που θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες της ενιαίας στέγασης  των υπηρεσιών της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης του Δήμου Κορινθίων ,στο νέο δημοτικό απόκτημα προβλέπεται να δημιουργηθεί η απαραίτητη  πολιτιστική υποδομή που θα φιλοξενήσει Μουσείο Μικρασιατικού Πολιτισμού στην Κόρινθο.

¨Απαντάμε με ΕΡΓΑ και όχι με λόγια¨ δήλωσε αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός,ενώ μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Διευθυντή της Εθνικής Τράπεζας Κορίνθου και τα στελέχη του υποκαταστήματος για τη άριστη συνεργασία στο δύσκολο έργο της αγοράς του κτηρίου της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας.

Google+ Linkedin