Χρησμός…

Χρησμός…

Πήγαινε με τα πόδια στη δουλειά! Αυτή είναι η «επιστημονική» συμβουλή της λοιμωξιολόγου Ελένης Γιαμαρέλλου για να αντιμετωπιστεί το «πάστωμα» στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, που συνεχίζεται με ευθύνη της κυβέρνησης.

Πρόκειται για το ίδιο μέλος της επιστημονικής επιτροπής που ισχυριζόταν ότι «όποιος πάει να κοινωνήσει, άσχετα αν το πιστεύει ή δεν το πιστεύει, συμμετέχει στο μυστήριο. Επομένως δεν υπάρχει κίνδυνος για κορονοϊό όπως και για κανένα άλλο μικρόβιο».

«Αν μπορείτε, μην μπείτε στα λεωφορεία (…) Πήγαινε με τα πόδια, γύρισε με τα πόδια. Είναι μια καλή άσκηση αυτή», είναι ο νέος της «χρησμός», όπως ειπώθηκε στην ΕΡΤ. Τόσο απλά και τόσο …«επιστημονικά» πάει να λύσει το πρόβλημα η κυβέρνηση και το επιτελείο της.

Επομένως, ούτε περισσότερα λεωφορεία χρειάζονται, ούτε συχνότερα δρομολόγια, που βάζουν το κράτος σε …περιττά έξοδα για την προστασία της υγείας του λαού.

Για τις ανάγκες της κυβερνητικής πολιτικής, από λοιμωξιολόγος γίνεσαι και ολίγον συγκοινωνιολόγος. Ενίοτε και γραφίστας, όπως έγινε ο Γκίκας Μαγιορκίνης, που με το περιβόητο «επιστημονικό» του γράφημα μας εξήγησε ότι είναι καλύτερα να είναι 25 αντί για 15 οι μαθητές στις σχολικές αίθουσες…

Google+ Linkedin