Χαμός που… αρμόζει στους Pink Floyd!

Ένα όνομα μια ιστορία: Pink Floyd. Το βρετανικό συγκρότημα με την “εκκωφαντική” επιρροή παγκοσμίως και η έκθεση που “σπάει” όλα τα κοντέρ.

Ίσως αποδειχθεί το πιο επιτυχημένο μουσικό show στο Victoria & Albert Museum: Αυτό αναφορικά με την ανταπόκριση του κοινού. Η έκθεση «Pink Floyd: Their Mortal Remains», ίσως ξεπεράσει ακόμη και το show για τον Ντέιβιντ Μπόουι…
Την Τετάρτη, το V&A γνωστοποίησε ότι είναι τόσο μεγάλη η ζήτηση εισιτηρίων που αναγκάζεται να παρατείνει κατά δύο εβδομάδες την έκθεση. Την ρετροσπεκτίβα για τον Μπόουι, η οποία φιλοξενήθηκε το 2013, τρία χρόνια πριν τον θάνατό του, επισκέφθηκαν 311.000 επισκέπτες. Η έκθεση για τους Pink Floyd έχει ήδη προσελκύσει 300.000 επισκέπτες και, πλέον, θα κλείσει στις 15 Οκτωβρίου.

Οι ηλικίες που προσελκύει η έκθεση είναι πολλές, όπως διευκρινίζει η επιμελήτρια στο V&A, Βικτόρια Μπρόακς. «Η συγχώνευση μουσικής, θεάτρου, ντιζάιν και περφόρμανς στα οποία διακρίθηκε το συγκρότημα σε ολόκληρη την καριέρα του, τα καθιστά ιδανικά για έκθεση στο V&A» τόνισε η Μπρόακς.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Google+ Linkedin