«Χάρτινο Κορμί»: Η Ασπασία Στρατηγού ερμηνεύει ένα στιβαρό ζεϊμπέκικο

«Χάρτινο Κορμί»: Η Ασπασία Στρατηγού ερμηνεύει ένα στιβαρό ζεϊμπέκικο

Ο Γιώργος Πλατής παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο «Χάρτινο Κορμί», σε σύνθεση δική του, στίχους του καταξιωμένου στιχουργού Δημήτρη Λέντζου και ερμηνεία της σημαντικής ερμηνεύτριας Ασπασίας Στρατηγού.
Το τραγούδι «Χάρτινο Κορμί» κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και αποτελεί προάγγελο του ολοκληρωμένου album του τραγουδοποιού που θα κυκλοφορήσει προσεχώς και θα περιλαμβάνει συνεργασίες με σημαντικούς ερμηνευτές και μουσικούς.
Το «Χάρτινο Κορμί» είναι ένα στιβαρό ζεϊμπέκικο του Γιώργου Πλατή αντάξιο των εξαιρετικών στίχων του Δημήτρη Λέντζου, που μας δίνει ακόμα ένα ξεχωριστό δείγμα του εμπνευσμένου του λόγου.
Η Ασπασία Στρατηγού, η ερμηνεύτρια που βρίσκεται στην επικαιρότητα καθώς η φωνή της ακούγεται στο επιτυχημένο σήριαλ «Γη της Ελιάς», αποτελεί μία από τις κορυφαίες φωνές της γενιάς της. Εδώ βρίσκεται στο στοιχείο της και ερμηνεύει με την γνωστή της δύναμη και εκφραστικότητα που τη χαρακτηρίζουν.
Το «Χάρτινο κορμί» συνοδεύεται από ένα ατμοσφαιρικό music video του σκηνοθέτη Πάνου Ηλιόπουλου και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Google+ Linkedin