Φωτιές στον ΣΥΡΙΖΑ από την “δοξολογία” Τσίπρα στην Παναγία

Φωτιές στον ΣΥΡΙΖΑ από την “δοξολογία” Τσίπρα στην Παναγία

Ενόχληση, γκρίνιες και αμηχανία στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε το ένθερμο μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα για την Παναγία, με αφορμή τη γιορτή του Δεκαπενταύγουστου.

Κάτι το ύφος του Νίκου Καρανίκα στο κείμενο που ανήρτησε στο Facebook, κάτι οι διάλογοι που είχε με συντρόφους στον ΣΥΡΙΖΑ έκαναν την ιστορία από τα πρώτα trend στα social media.

«Αν τον δω να πουλάει και επιστολές του Ιησού… σύντροφοι θα γραφτώ στο iSYRIZA να ξιγιόμαστε» γράφει ένας χρήστης, με άλλον να τρολάρει τον ΣΥΡΙΖΑ για το επόμενο εναλλακτικό κάμπινγκ της νεολαίας που θα μπορούσε να γίνει σε μονή στο Πήλιο.

Αρκετοί μιλούν για «κοροϊδιλίκι» από τον τέως πρωθυπουργό και άλλοι ψέγουν τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί «εξευτελίζει» και μια θρησκευτική εορτή.

https://twitter.com/akisFireman/status/1294971559904342016

Στη δημόσια συζήτηση που πήρε φωτιά παρενέβη και η δημοσιογράφος Ελενα Ακρίτα , με ένα αιχμηρό σχόλιο πόσταρε το status του Αλέξη Τσίπρα και αναρωτήθηκε: “Αλέξη εσύ; #Καμμένε_λείπεις”

Στη συνέχεια καυτηρίασε την απουσία αντίδρασης μερίδας του ΣΥΡΙΖΑ στην “μετάλλαξη” του Αλέξη Τσίπρα. “Όταν τα λέει η Κεραμέως που στο κάτω κάτω είναι ένθεη και δεξιά, κάποιοι από εμάς την στηλιτεύουμε. Όταν ο Τσίπρας κάνει ανακοίνωση που μοιάζει σαν να την έγραψε η Κεραμέως, είναι απλώς Σάββατο” γράφει η δημοσιογράφος σε άλλη της ανάρτηση

Όταν τα λέει η Κεραμέως που στο κάτω κάτω είναι ένθεη και δεξιά, κάποιοι από εμάς την στηλιτεύουμε. Όταν ο Τσίπρας κάνει…

Δημοσιεύτηκε από Elena Akrita στις Κυριακή, 16 Αυγούστου 2020

Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα:

“Ο λαός μας τιμά σήμερα την Παναγία. Την Aνύμφευτη Nύμφη, την Υπέρμαχο Στρατηγό, την Ελεούσα, τη Γιάτρισσα, τη Θαλασσινή, την Παρηγορήτρα. Τη Μάνα που προστατεύει τους αδύναμους και σκέπει τους αδικημένους. Που συγχωρεί και δεν τιμωρεί, και το όνομά της βρίσκεται στα χείλη όσων αισθάνονται ότι έχουν την ανάγκη της” γράφει ο Αλέξης Τσίπρας στην ανάρτησή του και προσθέτει: “Στις σκοτεινές μέρες που περνάμε, με την υγειονομική και την οικονομική κρίση, αλλά και με τις τουρκικές προκλήσεις σε βάρος της πατρίδας μας, χρειαζόμαστε όλες και όλοι το κουράγιο, την ελπίδα, το φως, που η πίστη καθενός, αλλά και ο σεβασμός στην πίστη καθενός, στις παραδόσεις και στη λαϊκή ψυχή, μπορούν να προσφέρουν”. Χρόνια πολλά στις απανταχού Ελληνίδες, χρόνια πολλά στους απανταχού Έλληνες!”.

Όταν ο Τσίπρας δήλωνε μη θρησκευόμενος

Το βίντεο ανήρτησε η “Ομάδα Αλήθειας” της ΝΔ

Google+ Linkedin