Τρεις εντεταλμένους περιφερειακούς συμβούλους ανακοίνωσε ο Παναγιώτης Νίκας

Τρεις εντεταλμένους περιφερειακούς συμβούλους, στους τομείς του τουρισμού, του αθλητισμού καθώς και για την οργάνωση των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, ανακοίνωσε την Δευτέρα,23 Σεπτέμβρη, στην Τρίπολη, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Συγκεκριμένα:
▪️Στον τομέα του τουρισμού εντεταλμένη σύμβουλος ορίστηκε η Μεσσήνια ‘Αννα Καλογεροπούλου, η οποία έχει προηγούμενη μακρά εμπειρία στα εν λόγω θέματα. Στις αρμοδιότητές της εμπίπτουν, μεταξύ άλλων, η συγκρότηση της επιτροπής τουρισμού και προβολής της Περιφέρειας, όπως και η συμμετοχή σε εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό:

▪️Στον τομέα του αθλητισμού, ορίστηκε εντεταλμένος σύμβουλος ο Αργείος Γιάννης Μαντζούνης, ο οποίος θα επωμιστεί την προσπάθεια για την προώθηση του αθλητικού πνεύματος και την αναβάθμιση της αθλητικής παρουσίας της Περιφέρειας, ενώ θα είναι υπεύθυνος επίσης και για τις αθλητικές υποδομές, εισηγούμενος ανακατασκευές ή και κατασκευή νέων, όπου κριθεί ότι απαιτείται.

▪️Τέλος, η σύμβουλος Λακωνίας Μαργαρίτα Σπυριδάκου ορίστηκε εντεταλμένη για την οργάνωση των εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα το 2021 για την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821. Η εν λόγω σύμβουλος θα έχει την ευθύνη της συνεργασίας με τους κατά τόπους δήμους της Περιφέρειας Πελοποννήσου, αλλά και με την πανελλαδική επιτροπή των εκδηλώσεων.

Google+ Linkedin