Το Documento της Συριζέικης διαπλοκής στα… μανταλάκια των περιπτέρων !

Το Documento είναι η νέα κυριακάτικη εφημερίδα που εκδίδει ο γιος του “κόκκινου ” εργολάβου Χρήστου Καλογρίτσα.

Η νέα εφημερίδα του παραλίγο “κόκκινου” καναλαρχη Ιωάννη- Βλαδίμηρου Καλογρίτσα  από σήμερα βρίσκεται στα μανταλάκια των περιπτέρων σε όλη την Ελλάδα και φιλοδοξεί μέσα από τις 96 σελίδες της, να στηρίξει το κυβερνητικό έργο των παραπαιόντων “Συριζανελ”.

Ο εκδοτικός «γάμος» της Συριζέικης διαπλοκής έχει διευθυντή τον έμπειρο  δημοσιογράφο  και φίλα προσκείμενο στην κυβέρνηση των “Συριζανελ” Κώστα Βαξεβάνη και την καθοδήγηση της Βάλιας Μπαζού στη διεύθυνση σύνταξης και της Βιβής Μπλούτσου στην αρχισυνταξία.

Η έκδοση της νέας κυριακάτικης εφημερίδας έβαλε τέλος στην αυτόνομη κυκλοφορία του περιοδικού HOT DOC καθώς αυτό ενσωματώνεται πλέον στην κυριακάτικη και μετατρέπεται σε μονοθεματικό με μια  έρευνα κάθε 15 ημέρες.

Ποιος είναι όμως ο γιος του Χρήστου Καλογρίτσα;

Ο επιχειρηματίας Ιωάννης – Βλαδίμηρος Καλογρίτσας είχε ελεγχθεί πρόσφατα για φοροδιαφυγή μαζί με τον πατέρα του. Πρόσφατα κατέβαλε στις φορολογικές αρχές ποσό 4 εκατομμυρίων καθώς είχε σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία για τα αδικήματα της φοροδιαφυγής και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, αδικήματα που αφορούν επίσης αποκλίσεις μεταξύ καταθέσεων και δηλώσεων.Στο πόθεν έσχες του, φέρεται να έχει πουλήσει μετοχές εταιρειών του πατέρα του στον πατέρα του, χωρίς μάλιστα να παρουσιάζει καταθετήρια σε τράπεζα !

Google+ Linkedin