Το πάλεψε ο Πελοπίδας…αλλά τελικά ανακοίνωσε μόνος του την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Κορινθίων

Στην de facto εισήγηση της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα και στην αμφιλεγόμενη αποδοχή της από την άτυπη Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΟΔΕ Κορινθίας περιορίστηκε τελικά  ο Πελοπίδας Καλλίρης και ανακοίνωσε σήμερα την απόφασή του  για τη διεκδίκηση του δημαρχιακού αξιώματος στο Δήμο Κορινθίων. 

Είναι προφανές ότι η υποψηφιότητα  Καλλίρη  δεν στηρίζεται επίσημα από την Κεντρική Διοίκηση της Νέας Δημοκρατίας 

Βεβαίως,τα παραγοντικά στελέχη  της  ΝΟΔΕ Κορινθίας ενστερνίζονται αυτή την υποψηφιότητα,αυτό όμως δεν απηχεί a priori με τις απόψεις του Κυριάκου Μητσοτάκη,που αποφάσισε ότι η ΝΔ δεν θα δώσει κομματικά χρίσματα σε  δήμους, που οι υποψήφιοι δήμαρχοι οι οποίοι προέρχονται από τον ιδεολογικό της χώρο, θα είναι παραπάνω από δυο.

Διαβάστε τη δήλωση του Πελοπίδα Καλλίρη:

“Στην πορεία μου μέχρι σήμερα τιμήθηκα και υπηρέτησα σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Η παρότρυνση ωστόσο και η στήριξη των συντοπιτών μου για τη διεκδίκηση του δημαρχιακού αξιώματος του τόπου μας, είναι για μένα η σπουδαιότερη τιμή που έχω ποτέ αποδεχθεί και είναι ο παράγοντας που καθόρισε την απόφασή μου.

Η ομόφωνη δε εισήγηση της Εκλογικής Επιτροπής Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας προς τον Πρόεδρο του κόμματος, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, όπως και ανάλογες διεργασίες και εισηγήσεις στο πλαίσιο του ανώτατου οργάνου της Νομαρχιακής Συνέλευσης της Ν.Δ.,  για τη στήριξη της υποψηφιότητάς μου, συνέβαλλαν επίσης σημαντικά, και ευχαριστώ θερμά τα στελέχη για την εμπιστοσύνη και την τιμή.

Αυτή την ιδιαίτερη τιμή,  συνοδεύει η μεγάλη ευθύνη που αναλαμβάνουμε με τους συνεργάτες και συνοδοιπόρους μου να αποτελέσουμε την καταλληλότερη δύναμη και επιλογή για τη Διοίκηση του Δήμου Κορινθίων και την πραγματική πρόοδο του τόπου μας. Για έναν Δήμο όλων των πολιτών, μακριά από αποκλεισμούς και ανισότητες. Με σκληρή δουλειά, επιμονή και όραμα.

Είναι η σπουδαία ευθύνη που εδώ και καιρό οι συντοπίτες μας, μας προσκαλούν και ζητούν να αγωνιστούμε για τη διεκδίκηση της ανάληψής της.  Γι´ αυτό, σαν έτοιμοι από καιρό, είμαστε ήδη πολύ περήφανοι για την απόφασή μας να αγωνιστούμε με αγάπη για τον τόπο μας και οδηγό τις κοινές αρχές μας.

Παράλληλα με αυτή την προσπάθεια, για την οποία το αμέσως χρονικό διάστημα θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις και ενέργειες, εντατικοποιείται και η καθημερινή προσπάθεια και εργασία για την ολοκλήρωση έργων και τη βελτίωση υποδομών στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας, της οποίας έχω την τιμή να ηγούμαι.

Με ισχυρό το αίσθημα του καθήκοντος απέναντι στις δίκαιες προσδοκίες των συντοπιτών μας, είμαι προσωπικά έτοιμος να αγωνιστώ για να ανταποκριθώ σε αυτές και σε ό,τι αφορά τον Δήμο Κορινθίων.

Είναι για μένα και τους συνοδοιπόρους μου δέσμευση τιμής.

Πελοπίδας Καλλίρης

Google+ Linkedin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

*
*
*