Το νέο συμβούλιο του «Αγκαλιά-ΖΩ» δηλώνει έτοιμο για νέες προκλήσεις

Με την δέσμευση ότι “ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Αγκαλιά-ΖΩ» υπήρξε και θα υπάρχει πέρα και πάνω από τα πρόσωπα” συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου ,από τα 7 μέλη που προέκυψαν μετά τις αρχαιρεσίες της 26ης Γενάρη.

Δείτε την σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για τα έτη 2020 – 2021

Πρόεδρος : Ιωάννης Παπαδόπουλος

Αντιπρόεδρος : Ελευθέριος Αχμέτης

Γραμματέας : Μαίρη Δριτσοπούλου

Ταμίας : Μάριος Στεφανιδέλης

Μέλη : Γιώργος Πανούσης ,Νίκος Τουμπάνακης ,Μαρία Φωτοπούλου

Αμέσως μετά το τέλος της συνεδρίασης ο νέος πρόεδρος Γιάννης Παπαδόπουλος, απευθυνόμενος στα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου ,προέβη στην ακόλουθη δήλωση :

“Θα ήθελα πραγματικά να ευχαριστήσω, μέσα από την καρδιά μου, όλα τα μέλη του Δ.Σ. του πολιτιστικού συλλόγου μας ” Αγκαλιά-ΖΩ “,για την μεγάλη τιμή που μου επιφυλάξατε να με εκλέξετε ομόφωνα στη θέση του Προέδρου .

Σας καλώ λοιπόν όλους να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και να συνεργαζόμαστε προς τον κοινό στόχο που πρέπει να έχουμε όλοι οι φίλοι του Συλλόγου μας .

Ο δρόμος για την επίτευξη του στόχου αυτού δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, όπως μας δίδαξαν και τα προηγούμενα χρόνια, αλλά πλέον γνωρίζουμε πως πρέπει να πορευτούμε: Με ομοψυχία, ενότητα, μαχητικότητα αλλά και αξιοπρέπεια μακριά από προσωπικές αντιπαραθέσεις και μικροπολιτικές συμπεριφορές και λογικές.

Με σύμπνοια, υπευθυνότητα, συνέπεια, σταθερότητα και με μόνο γνώμονα το συλλογικό μας συμφέρον , και ότι καλύτερο για το Χωριό μας το Κάτω Διμηνιό και τους συγχωριανούς μας .

Πρώτος στόχος και πρώτο στοίχημα που βάζουμε όλοι , είναι να καταφέρουμε να κάνουμε όλους τους συμπατριώτες μας και φίλους του Τόπου μας να αγαπήσουν και να Αγκαλιάσουν τον σύλλογο “Αγκαλιά-ΖΩ ” μέσα από τις δραστηριότητες του και τις συμπεριφορές όλων μας .

Σας ευχαριστώ θερμά που με τιμήσατε με την ψήφο σας.”

Google+ Linkedin