Το ζήτημα της ύδρευσης του Διμηνιού στο τετ α τετ Σταματόπουλου με Πέτσα

Το ζήτημα της ύδρευσης του Διμηνιού στο τετ α τετ Σταματόπουλου με Πέτσα

Την διαβεβαίωση ότι το έργο της υδροδότησης του Διμηνιού θα ενταχθεί στο «Αντώνης Τρίτσης» ώστε να λυθεί οριστικά και δια παντός το πρόβλημα που έχει ανακύψει και παράλληλα την πιθανότητα έκτακτης χρηματοδότησης προκειμένου να υπάρξει προσωρινή διευθέτηση του προβλήματος κατάφερε να αποσπάσει ο δήμαρχος Σικυωνίων , Σπύρος Σταματόπουλος , από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα , στο τετ α τετ που είχαν  στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Σε σχετική ανάρτηση του δημάρχου Σικυωνίων στα social media  αναφέρεται:

Στο Υπουργείο Εσωτερικών βρέθηκαν ο δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Τσολάκος σε συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Πέτσα και τους υπηρεσιακούς παράγοντες του προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης”. Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Υπουργό για την ένταξη στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του έργου “Αγροτικής Οδοποιία” ύψους 2,8 εκατ. ευρώ.
Επιπλέον, ο Σπύρος Σταματόπουλος έθεσε στον υπουργό και του ανέπτυξε πλήρως και διεξοδικά το μείζον ζήτημα της ύδρευσης του Διμηνιού και των προβλημάτων που έχουν ανακύψει.
Στο πλαίσιο αυτής της συζήτησης, ο δήμαρχος Σικυωνίων κατάφερε να αποσπάσει την διαβεβαίωση του Υπουργού ότι το έργο της υδροδότησης θα ενταχθεί στο «Αντώνης Τρίτσης» και το πρόβλημα θα λυθεί οριστικά και δια παντός.
Παράλληλα, ο κ. Πέτσας δεσμεύτηκε να εξετάσει την προσωρινή διευθέτηση του προβλήματος υδροδότησης του Διμηνιού με πιθανή έκτακτη χρηματοδότηση ειδικά γι’ αυτό το σκοπό.
Ο Αντιδήμαρχος κ.Τσολάκος έθεσε στην επιτροπή αξιολόγησης το θέμα του συνόλου των προτάσεων που έχει καταθέσει ο δήμος Σικυωνίων στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” για τις οποίες σταδιακά θα γίνουν οι αξιολογήσεις και αναμένονται νέες χρηματοδοτήσεις.
Τόσο ο δήμαρχος Σπύρος Σταματόπουλος όσο και ο αντιδήμαρχος Γιώργος Τσολάκος ευχαρίστησαν τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα και τους υπηρεσιακούς παράγοντες του προγράμματος για την αγαστή συνεργασία και τη θέρμη με την οποία ανταποκρίθηκε στις ανάγκες και τα αιτήματα του δήμου Σικυωνίων.

Google+ Linkedin