Το γελοίον του πράγματος…για το γιορτινό μπαξίσι του Assos Christmas Bazaar !

Προφανώς δεν είναι είδηση ότι πάντα υπάρχει ένας “Assos…. στο μανίκι του κάθε πολιτικού ή αυτοδιοικητικού παράγοντα ή ακόμα και κάθε αυτοαποκαλούμενου δημοσιογράφου που πασχίζει απεγνωσμένα να παραμείνει στο παιχνίδι…κινούμενος στις παρυφές  μιας κοινωνίας που την θέλει  να βρίσκεται σε παρακμή…

Θυμάστε το φτηνό κόλπο της χούντας που έλεγε : «Κάθε πόλις και στάδιο, κάθε χωριό και γυμναστήριο»; 

Κάνοντας μια χιουμοριστική παράφραση στο αλήστου μνήμης σλόγκαν των Απριλιανών (με αφορμή τα κατευθυνόμενα δημοσιεύματα για το Assos Christmas Bazaar και το παραλήρημα των αφελών αυτοδιοικητικών που παραβρέθηκαν  στην πασαρέλα των εγκαινίων του) θα λέγαμε κι εμείς με τη σειρά μας : «Κάθε πόλις και Εμπορικό κέντρο , κάθε χωριό και …ιδιωτικό παζάρι! »

 Όλες οι δηλώσεις των αυτοδιοικητικών που παραβρέθηκαν  στην πασαρέλα των εγκαινίων του ιδιωτικού παζαριού,αλλά και τα κατευθυνόμενα δημοσιεύματα καταλήγουν στο κοινό συμπέρασμα ότι το Assos Christmas Bazaar έγινε για την ‘αναπτυξη” της τοπικής κοινωνίας !

Μάλιστα ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βασίλης Πανταζής, αφού συνεχάρη την κ. Μπαλτά,ζήτησε από τους Κορίνθιους να επισκεφθούν το ιδιωτικό παζάρι γιατί τα χρήματα που αφήνουν στο Assos Christmas Bazaar  επιστρέφουν πάλι στην τσέπη τους !

Τι είναι τελικά το Assos Christmas Bazaar ; Του ταιριάζει το σλόγκαν «Κάθε πόλις και Εμπορικό κέντρο , κάθε χωριό και …ιδιωτικό παζάρι! » ή καλύτερα του ταιριάζουν οι στίχοι του Νικόλα του Άσιμου που λένε: “μας εκτελούνε με σφαίρες ντούμ ντούμ /σφαίρες ντούμ ντούμ, σφαίρες ντούμ ντούμ /κι εμείς ξεπουλιώμαστε στο γιουσουρούμ /ταρατατατζούμ για ένα κουστούμ…”…στο Assos Christmas Bazaar !!

Το Assos Christmas Bazaar” είναι ένα ιδιωτικό στεγασμένο παζάρι που φέρεται ότι στήθηκε από την κ. Σοφία Μπαλτά,στον ιδιόκτητο χώρο της – αφού αυτός έμεινε ξενοίκιαστος μετά την αποχώρηση του  κινέζικου  «ρουχάδικου»…που και αυτό είχε προτιμηθεί από την κ.Μπαλτά για να φέρει στον  Άσσο…την  ανάπτυξη ! 

Προσέξτε τώρα το γελοίον του πράγματος:

Με υψηλό αίσθημα “δημοσιογραφικής ευθύνης η δημόσια – γραφική πένα της sfedona.gr υπερβαίνει ΕΔΩ  τις πραγματικές προθέσεις της κ. Σοφία Μπαλτά (που θέλει απλά να εκμεταλλευτεί τον ξενοίκιαστο χώρο της) και με “γιαννιδάκηα”  σοβαρότητα  νοηματοδοτεί την ύπαρξη του Assos Christmas Bazaar ως ένα ΘΕΣΜΟ (της υποψήφιας με τη “Συμμαχία Πολιτών” του Νανόπουλου) που ταυτίζεται με τον κοινωνικό σκοπό της τοπικής ανάπτυξης !

 Ο δε έτερος Καππαδόκης διαμαρτύρεται προκαταβολικά  ΕΔΩ ότι το Assos Christmas Bazaar δεν έχει καμία στήριξη από τον Δήμο Κορινθίων…και  ταυτόχρονα στέλνει “πειραγμένα” σήματα καπνού που λένε ότι : ούτε καν και ο πρόεδρος του επιμελητηρίου στηρίζει την υποψήφια του  κ. Σοφία Μπαλτά !! 

Προφανώς θα ‘ρχότανε κουτί στον  έτερο Καππαδόκη που περιπλανιέται μια ζωή στο δρόμο κυνηγώντας ενδεχομένως τον μπεζαχτά,που ενίοτε δίνει με αρχοντιά και κάποιο γιορτινό μπαξίσι…αν κάποιοι κουτοί της δημοτικής πλειοψηφίας ταυτοποιήσουν το  Assos Christmas Bazaar ως  ΘΕΣΜΟ που ταυτίζεται με τον κοινωνικό σκοπό της τοπικής ανάπτυξης !

Οι κουτοί όμως…το έκαναν το θαύμα τους !

Λες να το έκαναν…έτσι για να τη “σπάσουν” στον Νανόπουλο !!

Εν πάση περιπτώσει,μέρες πού ‘ναι…ευχές δώσανε …δεν χάθηκε και ο κόσμος !

Και εμείς με τη σειρά μας,ευχές θα δώσουμε σήμερα…

Βεβαίως,αφού ευχηθούμε σε όλους καλή χρονιά…θα θέλαμε να ρωτήσουμε τον κ.Γιάννη Λάμπρου αν στο Assos Christmas Bazaar πωλούνται  κιλότες και όλα αυτά  που απέτρεψε να πωληθούν στο κέντρο της Κορίνθου…

…για να του κάνουμε ένα δώρο βρε αδερφέ! 

Τόσο κόπο έκανε ο άνθρωπος για να μη τινάξει ο εμπορικός σύλλογος την αγορά της Κορίνθου στον αέρα !!!!

 

Google+ Linkedin