Τελικά, μήπως ο κ. Λεονάρδος πάει με το παλαιό ημερολόγιο ;

Εντύπωση μας κάνει το πρώτο θέμα ημερήσιας διάταξης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σικυωνίων,που θα γίνει την Τρίτη, 21 Φλεβάρη,και αφορά (δείτε ΕΔΩ) : Πρόταση ψηφίσματος της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Σικυωνίων» .

Μήπως ο κ. Λεονάρδος ,τώρα που τελείωσαν τα μπλόκα…θέλει να μας πείσει ότι ξελαμπικάρισε και το πεδίο του πολιτικού του προβληματισμού,σε ότι αφορά τις ανεξήγητες μεθοδεύσεις του, στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο ; (δείτε ΕΔΩ)

Μήπως ο κ. Λεονάρδος – ως πολίτης του Δυτικού Κόσμου – πάει με το παλαιό ημερολόγιο και γιαυτό ήθελε να φέρει προς συζήτηση το θέμα της στήριξης στο κομμουνιστή Δήμαρχο Πατρέων 13 μέρες αργότερα ;

Να υπογραμμίσουμε όμως ότι ο Δήμαρχος Πατρέων ,Κώστας Πελετίδης ,δικαζόταν με το νέο ημερολόγιο,στις 13 Φλεβάρη, γιατί, υλοποιώντας και αντίστοιχες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης του,δεν διευκόλυνε την εγκληματική δράση του ναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής …

Να υπογραμμίσουμε επίσης ότι για τις συγκεκριμένες μεθοδεύσεις των Λεονάρδου και Σταματόπουλου υπάρχει σχετικό δημοσίευμα και στο πανελλαδικής αναγνωσιμότητας διαδικτυακό ενημερωτικό portal του 902.gr (δείτε ΕΔΩ),που αναπαράχθηκε  από δεκάδες άλλα διαδικτυακά ΜΜΕ σε όλη την Ελλάδα και φέρει τον τίτλο : «Δεκανίκι της Χρυσής Αυγής η δημοτική αρχή» Σικυωνίων !

Με δεδομένο ότι η «Λαϊκή Συσπείρωση» Σικυωνίων χαρακτηρίζει την δημοτική αρχή του Σταματόπουλου «Δεκανίκι της Χρυσής Αυγής » – Ο κ. Νανόπουλος ,ως ο μοναδικός εκπρόσωπος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Σικυωνίων στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα επωμισθεί την πολιτική ευθύνη να συνυπογράψουν το συγκεκριμένο ψήφισμα στήριξης στον Δήμαρχο Πατρέων και «χρυσαυγήτικα δεκανίκια» ή θα τους πει το περίφημο ”έκαστος εφ᾿ ω ετάχθη ” αποσύροντας την πρόταση της «Λαϊκής  Συσπείρωσης» Σικυωνίων ;

Ο «Πελέ..» θα δεχόταν ένα ψήφισμα στήριξης υπογεγραμμένο… και από «χρυσαυγήτικα δεκανίκια» ;

Προφανώς δεν χρειάζεται να αναλύσουμε το γιατί ένα τέτοιο ψήφισμα ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ψήφισμα στήριξης στον Δήμαρχο Πατρέων – Αλλά ΘΑ ΕΙΝΑΙ συγχωροχάρτι στα «Δεκανίκι της Χρυσής Αυγής »

Βεβαίως, θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο κ. Νανόπουλος πάει με το νέο ημερολόγιο…και γιαυτό δεν πρέπει να αισθάνεται ως «Πάπας» της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Σικυωνίων !!

Google+ Linkedin