Τατούλης Vs Βλάσης – Για «πολιτικό κωλοπαιδισμό» κάνει λόγο ο πρώην περιφερειάρχης !

Τατούλης Vs Βλάσης – Για «πολιτικό κωλοπαιδισμό» κάνει λόγο ο πρώην περιφερειάρχης !

Στο “κόκκινο” η κόντρα Τατούλη – Βλάση με τον πρώην περιφερειάρχη να κάνει λόγο για «πολιτικό κωλοπαιδισμό» ,απαντώντας στα όσα απαξιωτικά ανέφερε ο νεοδημοκράτης βουλευτής τόσο για την πολιτική διαδρομή του όσο και για την επιστημονική του πορεία και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Ο νέος κύκλος στο σήριαλ Τατούλης Vs Βλάσης άρχισε με τις αιτιάσεις του Αρκά βουλευτή για λάθη και ανεπάρκειες της πρώην περιφερειακής αρχής, που στοίχησαν την απένταξη των μεγάλων πόλεων της Πελοποννήσου από το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου. Ο πρώην περιφερειάρχης απάντησε με αιχμηρό λόγο χαρακτηρίζοντας τον νεοδημοκράτη βουλευτή «λαγό»!

Στη συνέχεια παραθέτουμε τα δυο επόμενα επεισόδια του σήριαλ Τατούλης Vs Βλάσης και αναμένουμε με ενδιαφέρον τα επόμενα…όχι τόσο για την έκβαση του σήριαλ…αλλά για τις πολιτικές ατάκες του γενειοφόρου”σοφού” !

Επεισόδιο Νο 3 : 

Κώστας Βλάσης : «Δεν υπάρχει τέρμα στον πολιτικό κατήφορο»

«Πραγματικά είναι αξιολύπητο να βλέπουμε πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσει κάποιος, τον οποίο ο τόπος του, η Αρκαδία, τον τίμησε με την ψήφο του για 30 χρόνια.
Πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσει κάποιος, που μέσα σε 30 χρόνια δεν έχει συνδέσει το όνομά του με ούτε ένα μεγάλο έργο στην Αρκαδία!
Πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσει κάποιος, που με τις πράξεις του απέδειξε ότι τον ενδιέφερε μόνο η πολιτική και η οικονομική επιβίωση της οικογένειας του.
Πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσει κάποιος, που ενώ δεν έχει ασκήσει ποτέ το ιατρικό επάγγελμα, νομίζει ότι μπορεί και κρίνει αδιαμφισβήτητα βιογραφικά.
Πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσει κάποιος, που ενώ έχει καταδικαστεί σε 5 μήνες φυλάκιση τελεσίδικα, έχει το θράσος να κουνάει και το δάκτυλο.
ΚΑΙ το φυσικό αέριο θα έρθει στην Τρίπολη και την Αρκαδία, γιατί αυτή η Περιφερειακή Αρχή θα το κάνει (κόντρα στις επιθυμίες της προηγούμενης Περιφερειακής Αρχής, που δεν έκανε απολύτως τίποτα), γιατί πάνω απ’ όλα κινείται με γνώμονα την ΗΘΙΚΗ και όχι το προσωπικό συμφέρον. ΚΑΙ το στίγμα μας θα αφήσουμε στον τόπο μας, γιατί για εμάς η Πατρίδα και η Αρκαδία μας είναι πάνω από οικογενειακά συμφέροντα.
Κι όσον αφορά την γνωστή πρακτική της λάσπης στον ανεμιστήρα – παλιά σας τέχνη κόσκινο από το πανεπιστήμιο και το αριστερό ΕΚΚΕ – απαντάμε ότι «καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται».

Επεισόδιο Νο 4 : 

Ο Πέτρος Τατούλης με ανάρτησή του στο facebook κάνει λόγο για «πολιτικό κωλοπαιδισμό»!

Κύριε Βλάση, εσείς ειδικά… έχετε περισσότερα προσόντα από τα παιδιά των υπόλοιπων Αρκάδων που σπουδάζουν;

Με φανερό εκνευρισμό και άγχος ο κ. Βλάσης έτρεξε άρον άρον να απαντήσει στην πολιτική κριτική που του ασκήθηκε από την «Νέα Πελοπόννησο» και τον Πέτρο Τατούλη και αφορούσε στην απουσία του από τα προβλήματα της Αρκαδίας με επίκεντρο την έλευση του φυσικού αεριού.

Ο κ. Βλάσης γνωρίζει την πολιτική του «μικρότητα» με δεδομένο ότι η σύγκριση του με τους μεγάλους Αρκάδες πολιτικούς που επί σειρά ετών τους τίμησαν οι πολίτες με την ψήφο τους, είναι αναπόφευκτη και ανησυχεί κάθε φορά που υποψιάζεται ότι πλησιάζει η ώρα που δεν θα μπορεί ο ίδιος να αποφασίζει για τη σύνθεση του ψηφοδελτίου της Αρκαδίας.

Πέρα από την αγωνία του βέβαια, στην ανακοίνωση του είναι έκδηλος «ο πολιτικός κωλοπαιδισμός του».
Δεν απαντά όμως σε κανένα από τα ερωτήματα, τα οποία του θέσαμε με σαφήνεια.

Eπειδή όμως λόγω του εκνευρισμού του πιθανόν δεν τα κατάλαβε, του τα επαναλαμβάνουμε και περιμένουμε την δημόσια απάντηση του.
1. Πώς πήρατε κ. Βλάση μεταγραφή από τα Γιάννενα στην Αθήνα και με ποιο τρόπο έγινε αυτή η μεταγραφή;
2. Με ποια ιδιαίτερα προσόντα αξιολόγησης «καταφέρατε» να γίνετε Λέκτορας και κατόπιν Αναπληρωτής Καθηγητής;
3. Έχετε άραγε περισσότερα προσόντα από τα παιδιά των υπόλοιπων Αρκάδων που σπουδάζουν;
4. Ποιες οι δημοσιεύσεις οι επιστημονικές και οι εκπαιδευτικές σας δραστηριότητες;
Και το τελευταίο ερώτημα κ. Βουλευτά, για το οποίο δεν μας είπατε ούτε μία κουβέντα Σε ότι αφορά την έλευση του φυσικού αερίου, τίνος «λαγός» είστε;

ΥΓ. Πράγματι κ. Βλάση ταυτίζεστε με τον κ.Νίκα. Λέτε και εσείς μεγάλα ψέματα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το δικό σας ΨΕΜΑ είναι η τελεσίδικη απόφαση 5μηνης φυλάκισης στον κ.Τατούλη. Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι το Εφετείο Καλαμάτας, μετά την αναίρεση της απόφασης του από τον Άρειο Πάγο, τον αθώωσε πανηγυρικά.

Θα είχε ενδιαφέρον όμως να μας πείτε, ποια ήταν η αιτία για τη δική σας άρση Ασυλίας σε «αδίκημα ηθικής αυτουργίας σε ψευδή βεβαίωση κατ’εξακολούθηση»;

Google+ Linkedin