Τατούλης προς Δέδε : «Το δικαίωμα να λες τη γνώμη σου δεν συνεπάγεται αυτόματα το δικαίωμα να σε παίρνουν στα σοβαρά»

Τατούλης προς Δέδε : «Το δικαίωμα να λες τη γνώμη σου δεν συνεπάγεται αυτόματα το δικαίωμα να σε παίρνουν στα σοβαρά»
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το υπόμνημα απολογίας και παραδοχής πολιτικής ενοχής του επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στην Πελοπόννησο Γ. Δέδε δύναται να εξεύρει εξαιρετική απάντηση στο γνωστό γνωμικό του Αντιπροέδρου ΗΠΑ Hubert Humphrey , o οποίος έγραφε : “ Το δικαίωμα να λες τη γνώμη σου δεν συνεπάγεται αυτόματα το δικαίωμα να σε παίρνουν στα σοβαρά».  Ο τόπος όμως είναι μικρός και όλοι κρινόμαστε από την προσωπικής μας ιστορία.

Ο διορισμένος σύμβουλος στο γραφείο του Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης επί ΠΑΣΟΚ, ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Κορινθίας και του κ. Τατούλη, που εγκατέλειψε την παράταξή του αφού είχε απολαύσει τους μισθούς 4 ετών, αποφάσισε να δημιουργήσει  παράταξη  για να σώσει το ΠΑΣΟΚ και όταν οι πολίτες του γύρισαν την πλάτη έφυγε άρον άρον  για να διοριστεί γενικός γραμματέας από το ΣΥΡΙΖΑ και τώρα ως ελάσσονα αντιπολίτευση αποτελεί το δεκανίκι της Νέας Δημοκρατίας.

Ο εκφραστής της απόλυτης πολιτικής κωλοτούμπας και του πολιτικού φερετζέ  είναι τουλάχιστον πολιτικά γελοίο να δίνει μαθήματα στον Πέτρο Τατούλη και στους συμβούλους της παράταξης του.

Κ. Δέδε ότι και να κάνετε, όσο και αν διαστρεβλώνετε  την πραγματικότητα , η αλήθεια είναι ότι ψηφίσατε τον προϋπολογισμό και το τεχνικό πρόγραμμα του εκλεκτού του κ. Μητσοτάκη.

Κάνετε ένα μεγάλο λάθος  όμως, ξεχνάτε ότι σας γνωρίζουμε καλά και έχουμε καταλάβει τον πραγματικό λόγο για τον οποίο οδηγείτε την παράταξή σας σε πολιτικό όλεθρο. Γνωρίζουμε τις πολιτικές σας …αδυναμίες,  την ανικανότητά σας, την αναποτελεσματικότητά σας και κυρίως την αχαριστία σας.

Γνωρίζουμε επίσης ότι μπροστά  στο προσωπικό σας όφελος, θυσιάζετε εύκολα συνεργασίες, αρχές και αξίες.

Οι πολίτες σας έθεσαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο ως ελάσσονα μειοψηφία. Ο πολιτικός εθισμός σας στις έμμισθες διορισμένες θέσεις, θα σας εκθέσει ανεπανόρθωτα.

Υ.Γ. 1. Ο κ. Δέδες στη δύση της καριέρας του χρειάζεται επιτέλους να σοβαρευτεί . Γιατί πώς μπορεί να νομιμοποιήσει την ανοίκεια και κάτω από το τραπέζι συνεργασία  του με τον Π. Νίκα στο όνομα δήθεν της απλής αναλογικής, όταν καλείται να στηρίξει μια παράταξη για χάρη της οποίας η απλή αναλογική καταργήθηκε;

Υ.Γ. 2.  Και για να σοβαρευτεί ακόμα περισσότερο  ο κ. Δέδες  πώς ενσωματώθηκαν τα 10 σημεία που πρότεινε στο Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής χωρίς να αναπροσαρμοστούν και οι προϋπολογισμοί των δράσεων; Ας βγάλει λοιπόν τον φερετζέ που για χρόνια φορά γιατί δεν μπορεί να κρύψει καμία γύμνια επί και εντός  της κεφαλής του.

Google+ Linkedin