Στο νοσοκομείο η Γεννηματά -Αποσύρεται από τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ

Στο νοσοκομείο η Γεννηματά -Αποσύρεται από τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ

Εκτάκτως στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” μεταφέρθηκε η Φώφη Γεννηματά, το απόγευμα της Δευτέρας. Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ παρουσίασε συμπτώματα “ατελούς ειλεού”.

Έπειτα από εκτενείς εξετάσεις “διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου”, αναφέρεται στην ανακοίνωση της διοίκησης του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός”.

Η δήλωσή της για τις διαδικασίες του ΚΙΝΑΛ

«Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης».

Τη συμπαράστασή του στη Φώφη Γεννηματά μετά την επιδείνωση της υγείας της εξέφρασε ο συνυποψήφιός της, Ανδρέας Λοβέρδος.
«Από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι η Φώφη Γεννηματά νοσηλεύεται, επικοινώνησα με τους στενούς συνεργάτες της και τους εξέφρασα αυτό που λέω και δημόσια: Είμαι δίπλα της ως σύντροφος και ως αγαπημένος φίλος», δήλωσε ο κ. Λοβέρδος.

Ανδρουλάκης: Αναστέλλω την προεκλογική μου δραστηριότητα

Ο Ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, ανακοίνωσε μέσω Facebook, πως αναστέλλει την προεκλογική του δραστηριότητα για την ηγεσία του κόμματος.
«Εύχομαι περαστικά και ταχεία ανάρρωση στην Πρόεδρο Φώφη Γεννήματα. Όσο με αφορά, από αυτή τη στιγμή αναστέλλω την προεκλογική μου δραστηριότητα.»

 

Google+ Linkedin