Στο ίδιο έργο θεατές στο …διαστημικό Κρυονέρι ! Άλλωστε, τα επικοινωνιακά τρικ φτάνουν μέχρι το… διάστημα !

Στο ίδιο έργο θεατές στο …διαστημικό Κρυονέρι !  Άλλωστε, τα επικοινωνιακά τρικ φτάνουν μέχρι το… διάστημα !

“Την αναβάθμιση του αστεροσκοπείου Κρυονερίου, στην Κορινθία, θα υποστηρίξει με κάθε τρόπο η Περιφέρεια Πελοποννήσου , διαθέτοντας πίστωση περί τα 300.000 ευρώ για την αναβάθμιση του τηλεσκοπίου και ενεργοποιώντας την προγραμματική σύμβαση του 2014 (2.500.000 ευρώ) μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και της Πελοπόννησος Α.Ε.,που προβλέπει την δημιουργία υποδομών για τη θέσπιση Αστροεκπαιδευτικού πάρκου Κρυονερίου». 

Αυτά εν ολίγοις δήλωσε (δείτε ΕΔΩ) ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος χθες Δευτέρα 11 Μάη 2020 επισκέφθηκε την περιοχή και λίγο έως πολύ μας θύμισε τις παλαιότερες εξαγγελίες του γενειοφόρου “σοφού” για ανάδειξη του «Αστρικού πλούτου» της περιοχής μας.

Βεβαίως και τα επικοινωνιακά τρικ της φάρετρας του Σπύρου δείχνουν να είναι αστείρευτα και εξακολουθούν να μας ταξιδεύουν στο …διάστημα !

 “Αφετηρία νέας αναπτυξιακής εποχής η συνάντηση για το Αστεροσκοπείο Κρυονερίου” μας διαβεβαιώνει  ο παμπόνηρος δήμαρχος Σικυωνίων,που και αυτός χθες πήρε το ασκέρι του και ανηφόρισαν να φωτογραφηθούν στο Μάτζανη…και ει δυνατόν να οικειοποιηθούν ένα μικρό μέρος του φάσματος της εκδήλωσης – φιέστα.

Αυτό όμως προκάλεσε τις διαμαρτυρίες του κ. Παπαγεωργίου,που ως γνωστόν διατείνεται ότι «δε μασάει» με τα επικοινωνιακά τρικ του Σταματόπουλου και με την πολιτική οξυδέρκεια που τον διακρίνει γράφει στο facebook ότι “στις φωτογραφίες προκύπτει ότι παραβιάστηκε κάθε κανόνας περί τήρησης αποστάσεων για τον κορωνοϊό” !

Αυτά είδε…αυτά κατέγραψε η “πολιτική οξυδέρκεια” του κ. Παπαγεωργίου…

Άντε τώρα να βγάλεις άκρη με την αυτοδιοικητική «πάστα» του καθενός !

Google+ Linkedin