Στις 11.000 μάσκες έφτασε τελικά η δωρεά της εταιρείας Fiber Linen σε σχολεία της Κορινθίας

Στις 11.000 μάσκες έφτασε τελικά η δωρεά της εταιρείας Fiber Linen σε σχολεία της Κορινθίας

Στις 11.000 μάσκες έφτασε τελικά η δωρεά του Κορίνθιου  επιχειρηματία Γιώργου Χρηστίδη , ιδιοκτήτη της εταιρείας Fiber Linen.

Όπως αναφέρει ο κ. Βασίλης Μπαλάφας ,με ανάρτησή του στο facebook   “σήμερα το πρωί κατόπιν συνεννοήσεως με τον κ. Χρηστίδη και το εξαιρετικά πρόθυμο προσωπικό της εταιρείας του παρέδωσε , 6.000 μάσκες (2.000 μάσκες ενηλίκων και 4.000 μάσκες εφήβων) στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και 5.000 μάσκες (1.000 μάσκες ενηλίκων και 4.000 παιδικές) στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Κορινθίας”.

Στην ίδια ανάρτηση  ο κ. Μπαλάφας ευχαριστεί τον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας κ. Ασβεστόπουλο και την Υποδιευθύντρια κα Σπυροπούλου, καθώς και τον Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας κο Ντρίμερη, όπως και όλο το προσωπικό των Διευθύνσεων, οι οποίοι και θα αναλάβουν τη διανομή στις σχολικές δομές όπου υπάρχει ανάγκη σε όλη την Κορινθία.

Τον ηλεκτρολόγο Τάσο Πάντο για την ευγενική προσφορά του να βοηθήσει στη μεταφορά από την εταιρεία στις Διευθύνσεις.

Τέλος, ευχαριστεί τον κ. Χρηστίδη και όλους τους εργαζομένους της επιχείρησης για τη συνεργασία και την ολοκλήρωση αυτής της μεγάλης δωρεάς (κανονικών) μασκών ,αναφέροντας  χαρακτηριστικά ότι “Αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση”.

Στις 11.000 μάσκες έφτασε τελικά η δωρεά της εταιρείας Fiber Linen. Σήμερα το πρωί λοιπόν παρέδωσα κατόπιν συνεννοήσεως…

Δημοσιεύτηκε από Vasileios Balafas στις Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020

Google+ Linkedin