Πνευματικός : Χάσαμε τα ξύλα…στοπ !

Πνευματικός : Χάσαμε τα ξύλα…στοπ !

Στην Ανεξάρτητη Αρχή Διαφάνειας όπως δηλώνει ο πρώην Δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικός έχει φτάσει το θέμα με τον διαγωνισμό της ξυλείας (από την γνωστή κοπή ελαιόδενρων στο Περιγιάλι) ,που έχει προκηρυχθεί για σήμερα Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020.

Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι σύμφωνα με τον κ. Πνευματικό οι ενδιαφερόμενοι του διαγωνισμού που πηγαίνουν στο σημείο που “υποτίθεται” ότι βρίσκονται τα ξύλα, φτάνοντας, δεν βρίσκουν τις ποσότητες που αναφέρονται στην Διακήρυξη Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος ,που υπογράφει ο δήμαρχος Κορινθίων ,Βασίλης Νανόπουλος !

Παρόλα αυτά οι συμμετέχοντες  προκειμένου να λάβουν μέρος  στον προφορικό Διαγωνισμό θα πρέπει προηγουμένως να αποδεχθούν πλήρως και ανεπιφύλακτα ότι έλαβαν προσωπική γνώση της κατάστασης της προς εκποίηση ξυλείας και προφανώς να δηλώσουν ότι βρήκαν και την ποσότητά της σύμφωνη με την Διακήρυξη Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων και μέχρι την επίσημη απάντηση του δημάρχου Κορινθίων ας θυμηθούμε παλιές «ιστορίες  Τραγουδιών» από το δίσκο  «Λογοκρισίες» του Γιάννη Λογοθέτη…και που ξέρεις (;) …μπορεί να βρεθούν και τα ξύλα του Βασίλη !

Google+ Linkedin