Στις 10 Νοέμβρη το 2ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Αγροτοκτηνοτροφικών Συλλόγων Περιφέρειας Πελοποννήσου

Με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Ομοσπονδία Αγροτοκτηνοτροφικών Συλλόγων Περιφέρειας Πελοποννήσου ενημερώνει όλους τους αγρότες της Πελοποννήσου ότι στις 10 Νοέμβρη 2019 στην Μεσσήνη θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο συνέδριό της και τους καλεί να παρακολουθήσουν  τις εργασίες του και να συμβάλουν στην δυνάμωση του οργανωμένου αγροτικού κινήματος.

Παραθέτουμε απόσπασμα από το σχετικό Δελτίο Τύπου :

Στους δύσκολους καιρούς που η μικρομεσαία αγροτιά οδηγείτε στην καταστροφή, καλούμε όλους τους αγρότες να αντιπαλέψουμε τη λογική της μοιρολατρίας, τις πολιτικές που μας έφτασαν στο ξεκλήρισμα.

Οργανώνουμε τους μαζικούς αγώνες μας, ενάντια σε κάθε μέσω που χρησιμοποιούν για να μας φτωχοποιήσουν η Ευρωένωση, η ΚΑΠ και οι κυβερνήσεις τους νέες και παλιές.

Η απάντηση μας θα είναι οργάνωση και αγώνας.

Τα σχεδιά τους να μας βγάλουν από τη μέση, μαζεύοντας τη γη πέντε μεγαλοαγρότες και δυο μεγαλοεπιχειρήσεις που ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα σε όλη τη Πελοπόννησο μετατρέποντάς μας εργάτες στα χωράφια μας θα πέσει στο κενό.

Ο κάθε φτωχός αγρότης, μαζί με την οικογένειά του, μαζί με τον υπόλοιπο αγωνιζόμενο λαό, να πάρει θέση στον αγώνα για την επιβίωσή του.

 

Google+ Linkedin