Στην τελική ευθεία το Rally Regularity Σικυωνιών 2018

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής για το 3ο Rally Regularity ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ 2018 που θα γίνει την Κυριακή 9 Σεπτέμβρη 2018. Οργανωτής η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκίνητου Κορινθίας με την αρωγή της Scuderia Triskelion και την στήριξη του Δήμου Σικυωνίων.

Ο  Διοικητικός-Τεχνικός έλεγχος (08:00-9:00) θα πραγματοποιηθεί στον χώρο της  αφετηρίας Δημαρχείο του  Κιάτου,  την Κυριακή το πρωί (ώρα 10.00) θα δοθεί η εκκίνηση του αγώνα και οι συμμετέχοντες θα κάνουν μια νέα  όμορφη διαδρομή προς Ξυλόκαστρο ,στην συνέχεια προς τα Τρίκαλα μέσω νέων διαδρομών ( Σοφιανά – Ξανθοχώρι) , όπου θα ολοκληρωθεί το πρώτο σκέλος . Από εκεί θα πάμε μέσω τις παλιάς διαδρομής (Πελλήνη) θα γυρίσουν    στο  Παναρίτη  για να επιστέψουν στο όμορφο Κεφαλάρι  για τον Τερματισμό και την Απονομή. Το μήκος της διαδρομής του 3 ου Rally Regularity Σικυωνιών είναι 120,00χλμ με 7 regularity ειδικές διαδρομές

Το 3ο Rally Regularity ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ 2018 είναι ενταγμένο στο Πρωτάθλημα οδηγών & συνοδηγών Regularity Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων της ΟΜΑΕ.

Χορηγός του αγώνα η εταιρία AUTOVISION– IKTEO KOΡΙΝΘΙΑΣ ΕΠΕ

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου, στο mail info@alak.gr ή στο Fax 2741072998 .

Google+ Linkedin