Στην αυγή της νέας χρονιάς ο “Γόρδιος Δεσμός” παρουσιάζει το «Φως από τα μάτια σου» !

Το συγκρότημα “Γόρδιος Δεσμός” ,που ξεκίνησε το ταξίδι του στα μουσικά δρώμενα το 1992 από την Κόρινθο,θα παρουσιάσει το πρώτο ολοκληρωμένο δισκογραφικό εγχείρημά του την Πέμπτη 5 Γενάρη 2017  και ώρα 20.30  στο Αθηναϊκό  Θέατρο «Πόρτα», επισφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο ότι  σίγουρα έχει ένα λαμπρό δημιουργικά μέλλον μπροστά του….

Όσοι από τους Κορίνθιους φίλους του καλού ελληνικού τραγουδιού θέλουν να παρευρεθούν στην παρουσίαση του «Φως από τα μάτια σου» ενημερώνονται ότι θα αναχωρήσει λεωφορείο από την πλατεία Περιβολάκια της Κορίνθου. (Πληροφορίες στο 6976095759 – κ. Δημήτρη Νικολάου)

Την νέα πρόταση στη σύγχρονη ελληνική τραγουδοποιϊα  υπογράφει στιχουργικά και μουσικά ο δημιουργός του συγκροτήματος Δημήτρης Νικολάου  (2 τραγούδια είναι σε στίχους Σκαρίμπα και Παπανικολάου), την ενορχήστρωση έκανε ο Θοδωρής Νικολάου, ενώ τραγουδούν η Νανά Νικολάου και η Ευγενία Γαβριηλίδη.

Το «Φως από τα μάτια σου» θα προλογίσουν ο σκηνοθέτης Θόδωρος Μαραγκός,ο δημοσιογράφος – ιστορικός ερευνητής και διδάκτορας Ιστορίας του Πανεπιστημίου της Σορβόνης Φοίβος Οικονομίδης,ο συγγραφέας Νίκος Δενδρινός, ο δικηγόρος Νίκος Δημάκης και ο γιατρός Παύλος Παπαβασιλείου.

Στη ξεχωριστή μουσική παράσταση- συναυλία που θα ακολουθήσει θα ακουστούν μελοποιημένα ποιήματα του Κορίνθιου ποιητή και ήρωα της Εθνικής Αντίστασης Γιώργου Σάμιου.

Σε μια εποχή άνυδρη και εξαιρετικά δύσκολη  το «Φως από τα μάτια σου»  σίγουρα αποτελεί όαση πολιτισμού που ξεχωρίζει…

Να ευχηθούμε καλοτάξιδο…


Google+ Linkedin