Σκόπιμη ως προς τα κίνητρά της η μήνυση Τατούλη στον Νίκο Γόντικα

Σκόπιμη ως προς τα κίνητρά της η μήνυση Τατούλη στον Νίκο Γόντικα

Ερωτηματικά δημιουργεί η πολιτικά σκόπιμη ως προς τα κίνητρά της ενέργεια εκφοβισμού του πρώην περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη κατά του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκου Γόντικα

Ο πρώην περιφερειάρχης Πελοποννήσου κατέθεσε σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης μηνυτήρια αναφορά κατά του Νίκου Γόντικα ,γιατί ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης , σε μια κατεξοχήν πολιτική έκφραση της τοποθέτησής του . είπε στο προηγούμενο Περιφερειακό Συμβούλιο «Εσείς σήμερα διοικείτε με κάμερες, οι προηγούμενοι διοικούσαν με κοριούς» και παράλληλα κατέθεσε ένα νέο στοιχείο σκανδάλου , που αφορά “κρυφό, εμπιστευτικό, παράνομο ιδιωτικό συμφωνητικό” , που υπέγραψε η προηγούμενη περιφερειακή αρχή με εργολάβο , που διεκδικεί χρήματα, ώστε να σταματήσει η εναντίον τους δίωξη.

Δηλαδή ο πρώην “ηγέτης” της Πελοποννήσου θυμήθηκε τις σκληρές πολιτικές διώξεις του μετεμφυλιακού «κράτους της Δεξιάς» και με μια πολιτικά απαράδεκτη ενέργεια , που κατ’ επέκταση έχει ως στόχο το ΚΚΕ , μηνύει τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης γιατί έκανε αυτό που είχε δικαίωμα και υποχρέωση να κάνει ενώπιον του Περιφερειακού Συμβουλίου, καταδεικνύοντας την «παθογένεια» της δημοκρατικής λειτουργίας τόσο της σημερινής περιφερειακής αρχής Νίκα όσο και της προηγούμενης περιφερειακής αρχής Τατούλη.

Θυμίζουμε ότι η απάντηση του περιφερειακού συμβούλου του ΚΚΕ, Νίκου Γόντικα , στις απειλές Τατούλη ήταν : “Σιγά μη το φοβηθούμε το δικαστήριο. Ο κ. Τατούλης δεν έλεγε ότι είναι σκουριασμένος ο κοριός; Εγώ το έλεγα; Η κυρία Αλειφέρη δεν το κατήγγειλε;»

Google+ Linkedin