Σε «μονομαχία» καλεί ο Γιώργος Πετρίτσης τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Τάσο Γκιολή !

Σε «μονομαχία» καλεί ο Γιώργος Πετρίτσης τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Τάσο Γκιολή !

Απύθμενο λαϊκισμό και μεγάλα ψέματα καταλογίζει ο Περιφερειακός Σύμβουλος της «Νέας Πελοποννήσου» Γιώργος Πετρίτσης στον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Τάσο Γκιολή και με την γνωστή φράση-πρόκληση «ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα» , που προέρχεται από τον μύθο του Αισώπου «Ανήρ Κομπαστής» , τον καλεί να αντιπαρατεθούν σε δημοσιογραφική “μονομαχία” για το ποιος έχει να επιδείξει πραγματικό αυτοδιοικητικό έργο στην περιφερειακή ενότητα Κορινθίας.

Παραθέτουμε το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Περιφερειακός Σύμβουλος της «Νέας Πελοποννήσου», Γιώργος Πετρίτσης;

Το παραλήρημα του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Γκιολή συνεχίζεται αμείωτο.

Οι δηλώσεις του σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς αναδεικνύουν συνεχώς την άγνοια του, την ανικανότητα , την αμετροέπεια και την αφελή του έπαρση.

Με το γνωστό «αγαθό» ύφος του, δύο (2) χρόνια μετά από τις εκλογές δεν λέει να ξεπεράσει… τον Πέτρο Τατούλη.

Ο κ.Περιφερειάρχης φυσικά τον επιδοκιμάζει και αυτός συνεχίζει ακάθεκτος.

Απαντώντας σε τελευταίες δηλώσεις του, υπενθυμίζουμε στον κ.Γκιολή ότι το σύνολο των έργων που επικαλείται και εκτελείται αυτή τη στιγμή στην Κορινθία, ειδικά στον τομέα της οδοποιίας, είναι έργα που σχεδίασε και εξασφάλισε πόρους η προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή. Εσείς κ.Γκιολή απλά φωτογραφίζεστε!!!

Για να αποδείξουμε τον απύθμενο λαϊκισμό και τα μεγάλα ψέματα που λέτε για έργα που δεν σας ανήκουν, παραθέτουμε τα παρακάτω στοιχεία:

ΑΔΑ: 6ΠΑ37Λ1-ΣΦΜ 

Έργο: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΚΙΑΤΟ – ΣΟΥΛΙ – ΚΑΣΤΑΝΙΑ – ΓΚΟΥΡΑ», προϋπολογισμού μελέτης : 2.300.000,00€

17 Ιανουαρίου 2019 

ΑΔΑ: ΩΣΔΟ7Λ1-8ΙΨ

Έγκριση όρων Διακήρυξης, Τευχών Δημοπράτησης, Δημοπράτηση και συγκρότηση επιτροπής διαγωνισμού του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ- ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΩΝ ΟΔΩΝ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ –ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΥΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ –ΖΕΜΕΝΟ» προϋπολογισμού: 2.200.000,00 €

 22 Φεβρουαρίου 2019 

ΑΔΑ : 6ΤΞΑ7Λ1-ΗΛΘ 

 «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΒΕΛΤΙΩΣΗ Π.Ε.Ο. ΚΟΡΙΝΘΟΥ – ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ Ε.Ο. Νο7 ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΑΡΓΟΣ, ΤΜΗΜΑ ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΧΙΛΙΟΜΟΔΙ – ΔΕΡΒΕΝΑΚΙΑ» Προϋπολογισμός μελέτης : 1.500.000 ευρώ 

14 Φεβρουαρίου 2019 

ΑΔΑ : 66Γ47Λ1-ΥΧΦ

Έγκριση όρων Διακήρυξης, Τευχών Δημοπράτησης, Δημοπράτησης και συγκρότησης επιτροπής διαγωνισμού του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΙΣΘΜΟΥ», προϋπολογισμού: 940.000,00€ 

31 Ιουλίου 2018 

Ξεχάσατε κ.Αντιπεριφερειάρχα Κορινθίας , ότι αυτή η ΔΙΑΥΓΕΙΑ είναι πολύ μαρτυριάρα!!!

Τέλος να σας θυμίσω  κ. Γκιολή ότι σε συνεργασία πάντα με το Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, η Περιφερειακή αρχή του Πέτρου Τατούλη ενέταξε στο  επιχειρησιακό πρόγραμμα ΠΕΠ 2014-2020 τον Μάιο του 2019 και πιο συγκεκριμένα στο πρόγραμμα: «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΕ ΚΥΡΙΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΒΑΑ» το έργο της Ανάπλασης του παραλιακού μετώπου Λουτρακίου με τους κωδικούς ΟΠΣ 5045637 και ΟΠΣ 5045642.

Και επειδή η αμετροέπεια σας δεν έχει πλέον όριο να σας υπενθυμίσω ακόμα ένα άλλο μεγάλο σας ψέμα … 

Ο Θύμιος Τσαρμπός από την Κόρινθο και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος από το «Mega Channel» ακόμα θα θυμούνται τις βαρύγδουπες δηλώσεις σας τον Ιανουάριο του 2021 ότι η περίφραξη της Διώρυγας θα έχει ολοκληρωθεί τον Φεβρουάριο του 2021! 

Ένα έργο που ακόμα δεν έχει καν εγκριθεί από την διοίκηση της Διώρυγας της Κορίνθου !!!!

Και κάτι τελευταίο για ένα άλλο ραδιοφωνικό σας παραλήρημα στον δημοσιογράφο κ. Νίκο Νικολόπουλο μιλώντας πολύ απαξιωτικά για εμένα προσωπικά: «Ποιος είναι ο Πετρίτσης;» αναρωτιόσαστε ξανά και ξανά. Θα σας θυμίσω λοιπόν ότι ο Γιώργος ο Πετρίτσης όσες φορές κατέβηκε στη μάχη των Νομαρχιακών και Περιφερειακών εκλογών το 2002 , 2006 , 2014 και το 2019 ο λαός της Κορινθίας τον τίμησε και τον εξέλεξε Νομαρχιακό και Περιφερειακό Σύμβουλο.

Εσείς είστε ακόμα στην πρώτη (1η) εκλογή σας, μέχρι να φθάσετε τις τέσσερις (4) έχετε πολύ δρόμο και χρόνο μπροστά !!!

Και το κακό για εσάς είναι ότι τώρα σας έμαθαν !!! 

Κύριε Γκιολή, σας έχω προσκαλέσει πολλές φορές  δημόσια να βρεθούμε με όποιον δημοσιογράφο θέλετε εσείς, σε όποιο μέσο θέλετε εσείς, για να αντιπαρατεθούμε για το ποιος έκανε και τι. Μέχρι σήμερα δεν έχετε αποδεχθεί την πρόσκληση μου. 

Ιδού λοιπόν η Ρόδος ιδού και το πήδημα !!!

Υ.Γ :Η προσωπική μου επαγγελματική διαδρομή  ως ελεύθερος επαγγελματίας πολιτικός μηχανικός εδώ και 30 χρόνια κ. Γκιολή, δεν έχει να επιδείξει κάποιο παράπτωμα που επέφερε κάποια δικαστική καταδίκη μου. Εσείς μπορείτε να επικαλεστείτε κάτι ανάλογο; 

Τελεία και Παύλα…

Γιώργος Π. Πετρίτσης

Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου

 

Google+ Linkedin