Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών από τον Ναυτικό Όμιλο Κιάτου

                                   

 

 

                                                                                                ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ – 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

Ο Ναυτικός Όμιλος Κιάτου σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Κορινθίας, διοργανώνει σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών, την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015 και ώρα  6:00 μ.μ.

Το σεμινάριο, διάρκειας τριών ωρών, θα παρουσιάσει ο ιατρός κ. Χρήστος Καμμιλάτος, Υπεύθυνος Πολυδύναμου Ιατρείου Αγ. Θεοδώρων, πιστοποιημένος σε θέματα εκπαίδευσης Πρώτων Βοηθειών (BLS), Γεν. Γραμματέας στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Πρόκειται για ένα σεμινάριο που σκοπό έχει την απόκτηση βασικών γνώσεων προσφοράς πρώτων βοηθειών τόσο μέσω της θεωρητικής κατάρτισης όσο και μέσω της πρακτικής εξάσκησης. Κατά τη διάρκειά του θα παρουσιαστούν απλές τεχνικές και δεξιότητες τις οποίες ο καθένας μας είναι σε θέση να εφαρμόσει. Γνωρίζοντας τον τρόπο να προσφέρουμε πρώτες βοήθειες μπορούμε να προστατέψουμε και να σώσουμε ζωές στην καθημερινή μας ζωή.

Το σεμινάριο θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Κιάτου στην οδό Γ. Γιαννόπουλου 1 (περιοχή Σφαγεία) και η παρακολούθηση είναι δωρεάν. Μπορούν να το παρακολουθήσουν άτομα οποιασδήποτε ηλικίας τα οποία ενδιαφέρονται να μάθουν πώς μπορούν να βοηθήσουν να σωθεί μια ανθρώπινη ζωή. Οι χώροι είναι προσβάσιμοι σε ανθρώπους  με κινητική αναπηρία.

Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Google+ Linkedin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*
*
*