Π.Α.ΜΕ : ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Η ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ

Με   τελεσίδικη   απόφαση του πρωτοδικείου της Αθήνας   όρισε νέο ΔΣ στην ΟΙΥΕ με αποκλειστική   ευθύνη την πραγματοποίηση του Συνεδρίου της, αποτελούμενο   από πρόσωπα που «…..παρέχουν τα εχέγγυα ότι θα εκτελέσουν με τον προσήκοντα τρόπο και την προσήκουσα επιμέλεια τα καθήκοντα   που τους ανατίθενται….». Στα πρόσωπα αυτά δεν περιλαμβάνονται οι επικεφαλής της συνδικαλιστικής μαφίας, Καραγεωργόπουλος-Βασιλόπουλος-Κυριακούλιας,  δηλαδή οι απερχόμενοι πρόεδρος και γενικός γραμματέας της ΟΙΥΕ, μέλη της ΕΕ και του ΔΣ της ΓΣΕΕ.

Το δικαστήριο δέχτηκε πλήρως το κείμενο της ΔΑΣ που ζητούσε την απόρριψη των συγκεκριμένων προσώπων από το ΔΣ λόγω αδιάψευστων στοιχείων που σχετίζονταν στην άμεση σχέση τους με την εξόφθαλμη και απροσχημάτιστη είσοδο της εργοδοσίας στις γραμμές των συνδικάτων, την ιδιότητα ορισμένων από αυτούς ως εργοδότες, ανάμεσα τους και ο πρώην πρόεδρος της ΟΙΥΕ Καραγεωργόπουλος.

Ήταν τέτοιο το εύρος και το βάθος των αποδεικτικών στοιχείων που ακόμα και η αστική δικαιοσύνη δε μπόρεσε να τα προσπεράσει. Τα στοιχεία είναι ένα μέρος από τις σκοτεινές συλλογικές διαδικασίες, τις εν κρυπτώ εκλογές, τις ανύπαρκτες γενικές συνελεύσεις, τις μαιμούδες και τους νόθους που σκόπευαν να φέρουν στα συνέδρια των συνδικαλιστικών οργανώσεων. Είναι ένα μέρος από τα στοιχεία για τον εργοδότη-συνδικαλιστή Καραγεωργόπουλο που βρέθηκε με 4 επιχειρήσεις.

Με ενιαία αντιΠΑΜΕ επίθεση οι δήθεν ανεξάρτητοι και ακομμάτιστοι συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ μαζί με τα κόμματα τους και με γαρνιτούρα τους φασίστες της Χρυσής Αυγής, όλο αυτό το διάστημα προσπαθούσαν να πιαστούν από τα μαλλιά τους και από θύτες να βρεθούν στη θέση του θύματος.

Κατανοούμε πλήρως την τρικυμία και τον πανικό τους!

Θα κάνουμε τα πάντα ώστε το επόμενο διάστημα να γίνει ακόμα μεγαλύτερος!

Είναι αυτοί που έκαναν προσπάθεια ενιαία σε ΟΙΥΕ και ΓΣΕΕ να πραγματοποιήσουν συνέδριο μαϊμούδων στα πιο απομακρυσμένα μέρη και σε πολυτελή πεντάστερα ξενοδοχεία μακριά από τους εργαζόμενους. Είναι οι ίδιοι που δε δίστασαν να φέρουν ποινικούς και ανθρώπους της νύχτας για να προστατεύσουν τη μεγαλοεργοδοσία και τους ανθρώπους της, που επιδίωκε να πάρει μέρος με φυσική παρουσία στα συνέδρια. Είναι οι ίδιοι που ενώ διαμαρτύρονταν για τα υπέρογκα ποσά που χρεώθηκε η ΟΙΥΕ από την πρώτη αναβολή του Συνεδρίου που οι ίδιοι προκάλεσαν, βρήκαν νέα «κονδύλια» για τη μεταφορά και τη διαμονή συγκεκριμένων αντιπροσώπων. Είναι οι ίδιοι που μοίραζαν τις κάρτες των αντιπροσώπων από την προηγούμενη μέρα του συνεδρίου στην ΟΙΥΕ και στη ΓΣΕΕ είχαν αναθέσει αυτό το ρόλο σε συναδέλφισσες καμαριέρες. Είναι οι ίδιοι που ζητούσαν τον αποκλεισμό των δημοσιογράφων από τις διαδικασίες των συνεδρίων, που διπλοέκλειναν αίθουσες για να γίνουν εκλογές-φιάσκο μόνο και μόνο για να διατηρήσουν την συνδικαλιστική τους επιβίωση.

Τώρα σαν κλαίουσες χήρες οδύρονται πάνω από το σώμα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ που δεν τους στήριξε όπως αναφέρουν. Δεν ανταπέδωσε τον «αγώνα» που έκαναν οι συγκεκριμένοι «συνδικαλιστές» μετατρέποντας τα προηγούμενα χρόνια την ΟΙΥΕ σε όχημα για την ανέλιξη του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση. Ενδεχομένως να προσβλέπουν μεγαλύτερη στήριξη στην εναλλαγή της κυβέρνησης.

Εμείς τους προειδοποιούμε!

Η μάχη συνεχίζεται με μεγαλύτερο πείσμα, με περισσότερη αποφασιστικότητα!

Οι μόνοι “δεσμοί” που έχουν αυτές οι δυνάμεις με τους εργαζόμενους έχουν καταγραφεί στις απειλές και τους εκβιασμούς, στα πάρε-δώσε με τους διευθυντές, με τους εργοδότες, στα mail και τις ανακοινώσεις που ασκούσαν πιέσεις σε χιλιάδες συναδέλφους να προσέλθουν σε αρχαιρεσίες των εργοδοτικών μηχανισμών. Οι “δεσμοί τους” με τους εργαζόμενους και τους χώρους δουλειάς φαίνονται στις απεργιακές κινητοποιήσεις και τις συγκεντρώσεις που οι ίδιοι καλούν με τη συμμετοχή ελαχίστων εργατοπατέρων. Οι πραγματικοί δεσμοί τους είναι με τα αφεντικά πάνω στα οποία στηρίχτηκαν για να εμφανίζονται σήμερα ως «συνδικαλιστές».

Σε κάθε κλάδο, στη ΓΣΕΕ, στην ΟΙΥΕ, στα συνέδρια των Εργατικών Κέντρων που ακολουθούν, στα σωματεία, το σύνθημα θα είναι «σωματεία εργατών όχι των εργοδοτών».

Google+ Linkedin