Πρωτιά της «Πανσπουδαστικής» με 32.85%

Πρωτιά της «Πανσπουδαστικής» με 32.85%

Πρώτη δύναμη για τρίτη συνεχή χρονιά αναδεικνύεται η Πανσπουδαστική ΚΣ, με βάση και τα τελικά αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών.

Συγκεντρωτικά αποτελέσματα 2024 σε ποσοστό ενσωμάτωσης 100.00%

  • Στον πίνακα αποτυπώνονται τα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών στους Φοιτητικούς Συλλόγους της χώρας έτσι όπως υπογράφονται από τις εφορευτικές επιτροπές.
  • Όσον αφορά τις παρατάξεις, καταγράφονται με σειρά: η Πανσπουδαστική Κίνηση Συνεργασίας (ΠΚΣ), η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, η ΠΑΣΠ, η ΕΑΑΚ που συγκεντρώνει τα σχήματα που  στηρίζονται από το ΜΕΡΑ25-ΛΑΕ, η ATTACK που συγκεντρώνει σχήματα που στηρίζονται από το ΝΑΡ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το Δίκτυο που αποτελεί την παράταξη της «Νέας Αριστεράς» και τέλος στα «Λοιπά» καταγράφονται διάφορες παρατάξεις ή μεμονωμένοι υποψήφιοι που συμμετείχαν στις εκλογές.
  • Στους συλλόγους Πολιτικών Επιστημών ΔΠΘ, Οικονομικών Επιστημών ΔΠΘ, Σχολής Οικονομίας και Διοίκησης Σερρών του ΔΙΠΑΕ, Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών (ΔΕΟ), Θεολογίας ΕΚΠΑ, Κοινωνικής Θεολογίας ΕΚΠΑ, Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστημίου Κρήτης, δεν μπορεί να αναγνωριστεί το αποτέλεσμα λόγω νοθείας και αλλοίωσης της διαδικασίας – οι εκλογές είναι άκυρες σε αυτούς τους συλλόγους.
  • Τέλος, δεν περιλαμβάνονται στον πίνακα, οι σύλλογοι στους οποίους πραγματοποιήθηκαν εκλογές με ενιαίο ψηφοδέλτιο.
Google+ Linkedin