Περί σκουπιδιών ο λόγος…στο αυριανό Δ.Σ. του Δήμου Σικυωνίων,που θα γίνει στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Κιάτου

Στο όνομα του «λιγότερου κακού» ή της «αναγκαίας» λύσης… θα συνεδριάσει αύριο Τετάρτη 29 Απρίλη και ώρα 19:30′,το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σικυωνίων,στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου, στο Κιάτο. 

Μοναδικά θέματα στην ημερήσια διάταξη είναι η τροποποίηση του κανονισμού καθαριότητας και η έγκριση της  μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου με τίτλο: «ΕΡΓΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ &  ΔΙΑΛΟΓΗΣ) ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (Α.Σ.Α.) ΔΗΜΟΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ». 

Τώρα το πως προέκυψε οι δημοτικοί άρχοντες να αντικαθιστούν τους ειδικούς ,να χωροθετούν  και να εγκρίνουν περιβαλλοντικές δραστηριότητες…μόνο ο Καλλικράτης ξέρει..

Να σημειωθεί ότι το προτεινόμενο έργο,που προϋποθέτει σύμπραξη με επιχειρηματίες,με ότι αυτό συνεπάγεται για το λαϊκό πορτοφόλι…εντάσσεται  στο μοντέλο ιδιωτικοοικονομικής λειτουργίας των Δήμων,που έχει υιοθετηθεί πλήρως  από το σύνολο των δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Σικυωνίων,πλην της Λαϊκής Συσπείρωσης Σικυωνίων που αταλάντευτα τάσσεται υπέρ ενός  ασφαλούς σχεδίου  Διαχείρισης των  Απορριμμάτων από Ενιαίο Κρατικό Φορέα,χωρίς καμία ανάμειξη ιδιωτών, χωρίς καμία επιβάρυνση των δημοτών…

Google+ Linkedin