Παράσταση διαμαρτυρίας για τη στήριξη των εργαζομένων στους Δήμους

Σε παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εσωτερικών, προχώρησε σήμερα το πρωί το κλαδικό Συνδικάτο των εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αττικής μαζί με προέδρους των Σωματείων, απαιτώντας:

-Την άμεση πληρωμή των συμβασιούχων με 8μηνα στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των Δήμων (Καθαριότητα, κλπ) που παραμένουν απλήρωτοι σε δεκάδες Δήμους της χώρας και να τερματιστεί το καθεστώς απληρωσιάς που επεκτείνεται γιατί η τροπολογία της κυβέρνησης, που παρατείνει απλά τις συμβάσεις των 8μηνιτών μέχρι τις 31/12/2017, δεν έλυσε το πρόβλημα αλλά το διαιωνίζει..

-Την ανανέωση όλων των συμβάσεων μέχρι το τέλος του 2017 και την ταυτόχρονη μετατροπή τους σε αορίστου χρόνου. Καμιά ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών των Δήμων.

Στην κινητοποίηση έδωσαν το «παρών» εκφράζοντας την έμπρακτη στήριξη τους οι εκλεγμένες Δημοτικές Αρχές με τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης»: Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πάτρας, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, οι Δήμαρχοι της Καισαριανής, Ηλίας Σταμέλος, Χαϊδαρίου, Μιχάλης Σελέκος, και Πετρούπολης, Βαγγέλης Σίμος.

Google+ Linkedin