Πανηγυρική αθώωση – νίκη του Σωτήρη Μενούνου !!

Μετά από τρεις αναβολές ,την Πέμπτη 13 Νοέμβρη το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κορίνθου εκδίκασε την  υπόθεση της «Ψευδούς Αναφοράς στην Αρχή» που βάραινε τον προηγούμενο πρόεδρο  του Λιμενικού Ταμείου Κιάτου,Σωτήρη Μενούνο.

Μετά την ακροαματική διαδικασία,που μπήκε στην ουσία της υπόθεσης,και την τεκμηριωμένη αθωωτική πρόταση του Εισαγγελέα της Έδρας ο Σωτήρης Μενούνος αθωώθηκε πανηγυρικά !!

Αναμφίβολα η  δικαστική κρίση ήταν μια μεγάλη δικαίωση τόσο για τον τ. Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Κιάτου όσο και για πολλούς χρήστες του αλιευτικού καταφυγίου Κιάτου που τόσο έχουν ταλαιπωρηθεί τα τελευταία χρόνια με το θέμα που έχει προκύψει στο Κιάτο αναφορικά με τους χώρους ενδιαίτησης και την πληρωμή των τελών ελλιμενισμού.

Βγαίνοντας από την αίθουσα του Δικαστηρίου ο κ. Μενούνος δήλωσε: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την έκβαση της υπόθεσης. Για άλλη μια φορά η ελληνική δικαιοσύνη απέδειξε το υψηλό επίπεδο λειτουργίας της εμβαθύνοντας σε τόσο εξειδικευμένα θέματα».

 Να υπενθυμίσουμε ότι τα στοιχεία της προδικαστικής δικογραφίας, που οδήγησαν τον  Σωτήρη Μενούνο στο εδώλιο του κατηγορουμένου ,τα είχε δώσει η Λιμενική Αρχή του Κιάτου.
Μετά και από αυτή την απόφαση μπαίνει οριστικό τέλος στο  σήριαλ “Ο Μενούνος,το “μπιρμπίλι” κι ο mister Παν…
Βεβαίως η “πολιτική ναυμαχία” του τοπικού λιμενοσταθμάρχη,που  όλο το προηγούμενο διάστημα λειτούργησε και  ως  “πολιτική κρεατομηχανή” εν μέρει πέτυχε τους στόχους της…που κατά τα συμβαίνοντα ήταν και ο πολιτικός παραγκωνισμός του προηγούμενου προέδρου  του Λιμενικού Ταμείου Κιάτου…
Google+ Linkedin