Πανελλήνια κατακραυγή για την αήθη και απαράδεκτη επίθεση Νίκα κατά των Δημοσίων Υπαλλήλων

Πανελλήνια κατακραυγή για την αήθη και απαράδεκτη επίθεση Νίκα κατά των Δημοσίων Υπαλλήλων

Μετά το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Ανώτατη Διοίκηση Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων (ΑΔΕΔΥ)  ,καυτηριάζοντας την πρωτοφανή επίθεση που έκανε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας κατά των Δημοσίων Υπαλλήλων , στην πρόσφατη συνεδρίαση της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης και Δικαιοσύνης στη Βουλή, άλλο ένα συνδικάτο των εργαζομένων του ελληνικού δημοσίου τομέα και συγκεκριμένα η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας (Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.) καταγγέλλει την ακραία νεοφιλελεύθερη και αντι-ϋπαλληλική νοοτροπία του κ. Νικα , χρεώνοντάς του ότι με ψέματα για τον αριθμό των Δημοσίων Υπαλλήλων προσπαθεί να κρύψει την ευθυγράμμισή του με την πολιτική των «μηδενικών» προσλήψεων, των μετρημένων στα δάχτυλα κατατεθειμένων αιτημάτων για κάλυψη των τεράστιων κενών και των προσλήψεων συμβασιούχων μέσα από δικό του «μητρώο»!!!

Παραθέτουμε το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας (Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για τις απαράδεκτες δηλώσεις του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κατά των δημοσίων υπαλλήλων

Το Δ.Σ της ΟΣΥΑΠΕ καταγγέλλει τις απαράδεκτες δηλώσεις του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Π. Νίκα, ο οποίος σε τοποθέτησή του στη Βουλή δήλωσε ότι «μόνο το 20% των Δημοσίων Υπαλλήλων σηκώνει το βάρος της λειτουργίας του Δημόσιου Τομέα και υπάρχει μία νοοτροπία που οδηγεί και τον καλό στην περιθωριοποίηση και την αδιαφορία…»!!!

Δεν μας εκπλήσσει η στάση του… Η υποτίμηση της δουλειάς των εργαζομένων παντού, αλλά και στις Περιφέρειες και η μεταφορά των ευθυνών για ότι συμβαίνει στις υπηρεσίες είναι παλιά, επαναλαμβανόμενη και γνωστή μέθοδος παραπλάνησης, προώθησης της πολιτικής των ιδιωτικοποιήσεων, των εκχωρήσεων αρμοδιοτήτων και της επιχειρηματικής δράσης, είναι μέθοδος για να κρύβονται αντεργατικές επιλογές.

Αλήθεια, με ψέματα για τον αριθμό των Δημοσίων Υπαλλήλων ότι δήθεν είναι 1.000.000 προσπαθεί ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου να κρύψει την ευθυγράμμισή του με την κυβερνητική πολιτική των «μηδενικών» προσλήψεων, των μετρημένων στα δάχτυλα κατατεθειμένων αιτημάτων για κάλυψη των τεράστιων κενών και των προσλήψεων συμβασιούχων μέσα από δικό του «μητρώο»!!!;;;

Κάνει πως δεν ξέρει πως ο «παρασιτισμός» είναι ιδίωμα του συστήματος, που υπηρετεί απαρέγκλιτα εδώ και πολλά χρόνια και πως δεν είναι οι εργαζόμενοι αυτοί που απομυζούν τον παραγόμενο πλούτο.

Οι εργαζόμενοι αγωνίζονται για υπηρεσίες, που στην πραγματικότητα θα προσφέρουν στο λαό και στέκονται απέναντι σε όλους όσους τους συκοφαντούν και τους φορτώνουν με τις δικές τους πολιτικές ευθύνες.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΖΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

 

Google+ Linkedin