Παλικαρίσια εκλογή Σταματόπουλου στο νέο Δ.Σ. του Πανελλήνιου Φορέα της Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Παλικαρίσια εκλογή Σταματόπουλου στο νέο Δ.Σ. του Πανελλήνιου Φορέα της  Ε.Δ.Ε.Υ.Α.
Με όπλο την αυτοδιοικητική του εμπειρία ,το έργο του στη ΔΕΥΑ Σικυωνίων,αλλά και γενικότερα την άσβεστη διεκδικητική και αγωνιστική του διάθεση ο δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος κατάφερε να πείσει τους εκλέκτορες της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης και κόντρα στις κομματικές ή τοπικές λίστες να κερδίσει τη συμμετοχή του στο νέο  Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Δ.Ε.Υ.Α.,για τα επόμενα τέσσερα χρόνια .
Παρακολουθήστε στο video που ακολουθεί (2:40:30) την τοποθέτηση Σταματόπουλου στις εργασίες της 30ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. [embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=HW_u-QZFGlw[/embedyt]
Να σημειωθεί ότι ο Σπύρος Σταματόπουλος είναι ο μοναδικός δήμαρχος  που εκπροσωπεί την περιφέρεια Πελοποννήσου στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Φορέα κοινής εκπροσώπησης 120 Δ.Ε.Υ.Α. της χώρας.
Με τον τρόπο που έφτασε στη νέα προσωπική του επιτυχία ο Σπύρος Σταματόπουλος απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι παρότι παραμένει ένας ανεξάρτητος και αχειραγώγητος από κόμματα «αυτοδιοικητικός»  με πολλά ένσημα… εξακολουθεί να απολαμβάνει αρκετά εύσημα σε πανελλαδικό επίπεδο !
Google+ Linkedin