Ο «κουτσαβακισμός» Οικονόμου χτύπησε ταβάνι στο χθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο !

Ο «κουτσαβακισμός» Οικονόμου χτύπησε ταβάνι στο χθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο !

Δείξε μου τους συνεργάτες σου , να σου πω ποιος είσαι…Παραφράζοντας τη γνωστή ρήση, «δείξε μου τους φίλους σου, να σου πως ποιος είσαι», μην μας εκπλήσσει τίποτα πλέον από  τον αντιδημοκρατικό κατήφορο που έχει πάρει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου , Παναγιώτης Νίκας ,  και οι ανεξάρτητοι – εξηρτημένοι συνεργάτες του, που στο χθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο ξεπέρασαν και αυτά ακόμη τα όρια του…κουτσαβακισμού!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της πολιτικής απαξίας που ο κ. Νίκας περιβάλλει τόσο τα στελέχη της παράταξής του όσο και του τρόπου που αντιλαμβάνεται την λειτουργία του Πε.Συ. είναι ο πολιτικός στρουθοκαμηλισμός του να ορίσει ως εισηγητή στο θέμα :«Συγκρότηση Περιφερειακού Συμβουλίου Έρευνας και Καινοτομίας (ΠΣΕΚ) » έναν ανεξαρτητοποιημένο και πανάσχετο με το θέμα περιφερειακό σύμβουλο , με το σαθρό επιχείρημα ότι είναι καλός επιχειρηματίας!

Ο λόγος για τον Κορίνθιο περιφερειακό σύμβουλο Γιώργο Οικονόμου , ο οποίος μπροστά στο αδιέξοδο της αμάθειάς του έδωσε χθες ρεσιτάλ κουτσαβακισμού… αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά ότι όχι μόνο «απέδρασε» με κωλοτούμπα από την παράταξη του Πέτρου Τατούλη αλλά με την αμετροέπεια που τον διακρίνει έχει αποδράσει και από την κοινή λογική…

Δείτε το video όπου με ύφος αυτοδιοικητικού celebrity και «ευγενικό χρυσαυγιτισμό» χωρίς τις ομάδες κρούσεις … ο κ. Οικονόμου , έχοντας και την ανοχή του προέδρου του Πε. Συ. , επιδόθηκε σε ένα  πολιτικό «κουτσαβακισμό» κατά της κ. Νικολάκου που… χτύπησε ταβάνι !!

Στη συνέχεια η πολύπειρη αυτοδιοικητικός , Ντίνα Νικολάκου , πήρε τον λόγο επί προσωπικού και γνωρίζοντας ότι είναι ανώφελο να εξισώνεται με ανόητους … νηφάλια ζήτησε μέσω του προέδρου από τον ο κ. Οικονόμου να ανακαλέσει.

Τέλος , στη διαδικασία ψηφοφορίας για το θέμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Έρευνας και Καινοτομίας η κ. Νικολάκου αφού στηλίτευσε την μεθοδευμένη «βαβούρα» Οικονόμου και προειδοποίησε για δικαστική συνέχεια … είπε ότι πάγια τακτική της περιφερειακής αρχής είναι να μην λαμβάνει υπ’ όψιν της τίς απόψεις της αντιπολίτευσης και έκλεισε την παρέμβασή της με την περίφημη ρήση του Νίκου Καζαντζάκη  «… Ό,τι επιθυμείς να το φωνάζεις δυνατά, αγρίμι να γίνεσαι. Δεν ταιριάζει η μετριότητα με τη λαχτάρα»…

Δείτε την παρέμβαση της κ. Νικολάκου (στο 4:32:34)

Google+ Linkedin