Ο δεύτερος άθλος του Ηρακλή… επί της “Κορίνθου 2006” – Συγχαρητήρια από την “Μπάρτσα” !!

Πρώτοι «μάγκες» οι παίκτες του Νίκου Κολιμάδη πήγαν την κούπα στο Ξυλόκαστρο ,για 2η φορά στην ιστορία του θεσμού του Κυπέλλου Κορινθίας !

Σε ότι αφορά την, έτερη φιναλίστ, “Κόρινθος 2006” μετά και την ήττα της περασμένης Κυριακής από τον ΠΑΣ Κόρινθος,που ουσιαστικά την απομάκρυνε από τον κυρίαρχο στόχο της,μάλλον ταιριάζει η κλασική περίπτωση της λαϊκής παροιμίας «έφτασε στη βρύση και νερό και δεν ήπιε..»

Στην κανονική διάρκεια του αγώνα και στην ημίωρη παράταση οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 και το τρόπαιο κρίθηκε από την «άσπρη βούλα»,όπου οι  Ξυλοκαστρίτες φάνηκαν  ψυχραιμότεροι και πανάξια σήκωσαν την κούπα,για 2η φορά στην ιστορία του συλλόγου !

Η σειρά των πέναλτι:
Φίλης άουτ
Πιλιαφάς 0-1
Δημητριάδης 1-1
Καφαντάρης Μ. 1-2
Καζάλοφ 2-2
Μαστρογιαννόπουλος 2-3
Πασαλίδης 3-3
Αλούσι 3-4
Γάλας απόκρουση Κουρούμαλη Η.

Οι συνθέσεις των ομάδων :
ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006: Χανδρινός, Αμπαδιωτάκης Κ. (72΄ λ.τρ. Πετκοφ), Μαυρέλης, Φίλης Βλάσσης, Καζάλοφ, Σιδέρης, Πασαλίδης, Μαζιώτης (83’ Δημητριάδης) , Γάλας, Ζαγοριανός (62’ λ.τρ. Γκολέμης)
ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ: Κουρούμαλης Η., Μαστρογιαννόπουλος, Κακογιάννης, Καφαντάρης Γ. (99΄ λ. τρ. Κλουτσινιώτης), Κουρούμαλης Γ., Κουλάκης, Καφαντάρης Μ., Αλούσι, Παπαδημητρίου, Πιλιαφάς Α., Ματθαιόπουλος (67’ Μανώλης).

* Να σημειωθεί ότι αμέσως μετά την λήξη του χθεσινού τελικού η διοίκηση του ΠΑΣ Κόρινθος ” έθαψε το τόμαχοκ του κορινθιακού εμφυλίου”  και εξέδωσε ανακοίνωση (δείτε ΕΔΩ),όπου συγχαίρει την ομάδα του Ηρακλή Ξυλοκάστρου “για την πανάξια και καθαρή νίκη του στον Τελικό του Κυπέλλου Κορινθίας απέναντι στην ας κόρινθος 2006”!  

Βεβαίως αυτή την “βιαστική” ανακοίνωση ίσως να την επέβαλε το ποδοσφαιρικό σαβουάρ βιβρ που ενδεχομένως ή  κατά περίπτωση  ασπάζονται οι διοικούντες τον ΠΑΣ Κόρινθος – Μπορεί όμως να έχει να κάνει με τις γνωστές κουτοπονηριές…εν όψει μάλιστα και της Σαββατιάτικης αναμέτρησης της ομάδας τους ,με τον Πανκαμαριακό στο Ξυλόκαστρο …

 

άλλου τύπου…απόλαυση!
    τηλ:2742 0 20103

Google+ Linkedin