Αλέκος Αλεξανδρής : «Η διαφορετικότητα τρομάζει…Zήτω ο λαϊκισμός ! »

Οι αλήθειες ενός πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή που, έστω και στα σαρανταοκτώ του χρόνια,λέει τα πράγματα με το όνομά τους…κατά πως φαίνεται ενοχλεί την καθεστηκυία αντίληψη των “φιλάθλων του …σαλονιού” και ενίοτε  προκαλεί και ηθικοφανείς αντιδράσεις,που βεβαίως χρήζουν απαντήσεων, όπως αυτές που έδωσε ,μέσω facebook,ο Κιατιώτης,πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής,Αλέκος Αλεξανδρής.

Αυτά που δήθεν ενόχλησαν τους “σαλονάτους φιλάθλους” ήταν οι φράσεις “Εντάξει, εγώ έπεσα για το πέναλτι, εσύ έπρεπε να το δώσεις;” & “Αν θες να είσαι πρωταθλητής δεν υπάρχουν fair play και μαλακίες. Κλέβω ακόμα και το παιδί μου! Φέρνω έξι-πέντε στα ζάρια και του λέω πως έφερα εξάρες” που χρησιμοποίησε  ο παλαίμαχος γκολτζής του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ ,στην πρόσφατη συνέντευξή του (δείτε ΕΔΩ) που παραχώρησε στο αθλητικό portal sport24.gr.,ενδεχομένως για  να καταδείξει τον αδυσώπητο διαγκωνισμό που επικρατεί στη “ζούγκλα” του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Γεννημένος γκολτζής ο Κιατιώτης “μίστερ τίτλος”…αρχικά τοποθετήθηκε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook ,για όσα πικρόχολα ακούστηκαν μετά τη μεγάλη του συνέντευξη ,γράφοντας :«Η διαφορετικότητα τελικά τρομάζει τόσο κόσμο, που πραγματικά απορεί με την αμάθεια την κακία που αντιμετωπίζεται η πραγματικότητα. Ζήτω ο κομπλεξισμός. Ζήτω ο λαϊκισμός. Ζήτω η μικροπρέπεια κ η στενομυαλιά. Ζήτω η γύμνια κ η ψευτοκουλτούρα των δήθεν και των αδικημένων μίζερων ανθρώπων». 

Στη συνέχεια ο παλαίμαχος στράικερ επανήλθε με φωτογραφία όπου αναφερόταν το μήνυμα: «Ποτέ μην απολογείσαι γι’ αυτό που νιώθεις. Είναι σαν να λες συγγνώμη που είμαι αληθινός». Παράλληλα, ανέβασε και το photostory της συνέντευξής του,αναφέροντας στη λεζάντα: “1936 αλήθειες, τα ψέματα να τα λέτε εσείς…”

Το βέβαιο είναι ότι ο  Αλέκος Αλεξανδρής έζησε μια καριέρα που είχε απ’ όλα – Το πλέον βέβαιο όμως είναι ότι παραμένει ένας ποδοσφαιράνθρωπος που δεν μασάει τα λόγια του….

 

News cafe Καραμαλίκης

άλλου τύπου…απόλαυση!
    τηλ:2742 0 20103

Google+ Linkedin