Ο Δήμος Σικυωνίων τιμά τη μνήμη του Γιάννη Σπανού

Ο Δήμος Σικυωνίων τιμά τη μνήμη του Γιάννη Σπανού

Ο δήμος Σικυωνίων και το ΝΠΔΔ « Η Μηκώνη» θέλοντας να τιμήσουν τον αείμνηστο συνθέτη Γιάννη Σπανό διοργανώνουν εκδηλώσεις αφιερωμένες στην μνήμη του. Τρία σχεδόν χρόνια μετά τον θάνατό του και ανήμερα των γενεθλίων του, την Τρίτη 26 Ιουλίου 2022, ώρα 21:00, στο 1ο Γυμνάσιο Κιάτου θα λάβει χώρα μια σπουδαία συναυλία, όπου αγαπημένοι τραγουδιστές φίλοι και συνεργάτες του Γιάννη Σπανού θα ερμηνεύσουν αξέχαστες συνθέσεις του. 

Ο Μανώλης Μητσιάς, η Ελένη Δήμου, ο Δώρος Δημοσθένους, η Μαρία Αλεξίου, η Πένυ Ξενάκη, ο Κώστας Τζιάγκουλας και ο Κοσμάς Κοκόλης υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του μαέστρου Γιώργου Παγιάτη θα μας ταξιδέψουν στις μελωδίες του αγαπημένου μας συντοπίτη του μοναδικού Γιάννη Σπανού. 

Πριν από την μεγάλη συναυλία θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της Έκθεσης «Γιάννης Σπανός: Η ζωή και το έργο του» όπου σε δύο αίθουσες του 1ου Γυμνασίου Κιάτου οι επισκέπτες θα έχουν την χαρά και την τύχη να δουν σπάνιο φωτογραφικό υλικό, αλλά και αντικείμενα, δίσκους, παρτιτούρες και άλλα που αφορούν στην ζωή του Γιάννη Σπανού και αποτελούν ευγενική παραχώρηση της οικογένειάς του.

Google+ Linkedin