Ο Δέδες με συριζέικη κουστωδία πήρε τα βουνά – Ο Σταματόπουλος σε ρόλο ροκ σταρ κράταγε τα μπόσικα !!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας proti news ,στα τέλη της περασμένης βδομάδας είχαμε ένα ανεπίσημο «τουρ» του Γιώργου Δέδε στον Φενεό και στην Στυμφαλία,που κατά τον πολιτικό ρεπόρτερ που κάλυψε  (αποκλειστικά !) την  “σημαντική είδηση” είχε … και νόημα …και περιεχόμενο !
Προφανώς όλοι καταλαβαίνουμε το νόημα και το περιεχόμενο του «τουρ» Δέδε ,αλλά και το γιατί ο συμπαθέστατος πολιτικός ρεπόρτερ κατέγραψε το “αστειολόγιο” με τα σού ‘πα, μού ‘πες του  Γιώργου…αλλά και το πως σε ρόλο ροκ σταρ κράταγε τα μπόσικα ο Σπύρος!
Εξάλλου εκλογές έρχονται και οι πολιτικές αλλαξοκωλιές αποτελούν παλιά τεχνική των «ΠΑΣΟΚογενών» στελεχών της αυτοδιοίκησης,αλλά και πρώην συντρόφων τους,που σήμερα “υπηρετούν” την τοπική ενημέρωση.

Βεβαίως η “σημαντική είδηση” εμπεριείχε και τους κομπάρσους του ΣΥΡΙΖΑ ,που ο Κορίνθιος ρεπόρτερ τους βάπτισε “θεσμικούς παράγοντες” του δήμου Σικυωνίων ! 
Αλήθεια από πότε οι  Καμπίτης,Ζούμας και λοιποί παρατρεχάμενοι του Κορίνθιου Γραμματέα έγιναν  “θεσμικοί παράγοντες” του δήμου Σικυωνύων ; – Έπαυσε να ισχύει η δήλωση Σταματόπουλου  ότι : δεν χρειάζεται τους “νταβατζήδες” ;

Αλλά πάλι, γιατί ο Σπύρος δεν έχει προβάλει δεόντως  την “σημαντική είδηση” παρότι ξημεροβραδιάζεται  στο facebook ;

Μήπως η συριζέικη  κουστωδία  ενόχλησε τον σκληρό (δεξιό) πυρήνα που έχει απομείνει στην παράταξη Σταματόπουλου;

 Όπως και να έχει όμως το θέμα με τις ενδοπαραταξιακές ισορροπίες της δημοτικής πλειοψηφίας,το σίγουρο είναι ότι το ανεπίσημο «τουρ» του Δέδε εντάσσεται ΣΥΡΙΖΑ στα “μονοπάτια του καημού” του κυβερνώντος κόμματος …και ασφαλώς δεν αποτελεί καν είδηση ,καθότι όλοι γνωρίζουμε ότι οι κυβερνητικές υποσχέσεις στα  ανεπίσημα «τουρ» κρατάνε όσο κρατάει ένας καφές …
Google+ Linkedin