Οι μουσικοί της Young Band ευχαριστούν τους συντελεστές του 6ου Φεστιβάλ Φιλαρμονικών του Δήμου Κορινθίων

Στη Κόρινθο παρευρέθη τη Πέμπτη 22 Ιουνίου 2019 η Young Band της Δημοτικής Φιλαρμονικής Δερβενίου του Δημου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης,οπου συμμετείχε στη 6η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΩΝ που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο “Θωμάς Θωμαΐδης” και διοργανωθηκε απο το Κέντρο Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Κορινθίων.

Στην 6η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΩΝ  το κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει,με ελευθερη εισοδο, συναυλίες από την διοργανώτρια Φιλαρμονική του ΚΕΠΑΠ Δήμου Κορινθίων,την Φιλαρμονική Δήμου Βριλησσίων,την Δημοτική Φιλαρμονική Ξυλοκάστρου και την Δημοτικη Φιλαρμονική Δερβενίου υπο την διευθυνση του κ. Παναγιώτη Παναγάκου.

Το επίπεδο των Φιλαρμονικών που συμμετείχαν ήταν υψηλό και άφησαν στο σύνολό τους τις καλύτερες των εντυπώσεων στο πολυπληθές μουσικόφιλο κοινό, που παρακολούθησε τις συναυλίες.

Αμέσως μετά το πέρας της υπέροχης αυτής βραδιάς υπήρξε δεξίωση προς τιμή των Φιλαρμονικών. Η συνολική δε διοργάνωση υπήρξε άριστη!

Οι μουσικοί της Young Band της Δημοτικής Φιλαρμονικής Δερβενίου νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν:

1) Το Δήμαρχο του Δήμου Κορινθίων κ. Αλέξανδρο Πνευματικό, τη διοργανώτρια Φιλαρμονική του ΚΕΠΑΠ Δήμου Κορινθίων, τους μουσικούς της και προσωπικά την αρχιμουσικό κ. Γλυκερία Μωραϊτακη και τη κ. Τόνια Τζαναβαρα για την απίστευτη φιλοξενία και φροντίδα τους προς τη Φιλαρμονική Δερβενίου.

2) Όλους τους μουσικούς της Δημοτικής Φιλαρμονικής Δερβενίου για τη συνέπειά τους στις πρόβες.,

3) Το Δημο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, τον Δήμαρχο κ. Ηλια Ανδρικόπουλο, την αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Αγγελική Κλιώση καθώς και το σύνολο της Δημοτικής αρχής για την αγάπη και την αμέριστη στήριξή τους προς τη Φιλαρμονική,

4) Τους υπέροχους γονείς των μικρών μουσικών, που συνόδευσαν την αποστολή στη Κόρινθο με τα ιδιωτικά του οχήματα,

5) τον οδηγό του λεωφορείου που μετέφερε την μουσική αποστολή στη Κόρινθο, κ. Κωσταντίνο Φλασκή.

Google+ Linkedin