Μια άλλου τύπου προσέγγιση στα δημοτικά πράγματα του Ξυλοκάστρου

Ενωμένοι για το Ξυλόκαστρο

…………………………………Ιδρυτική διακήρυξη

Έπειτα από ώριμη σκέψη και γόνιμο διάλογο για τον τόπο που όλοι αγαπάμε, διαπιστώσαμετην αναγκαιότητα για μια άλλου τύπου προσέγγιση στα δημοτικά πράγματα της πόλης μας.

Δεν κλείνουμε τα μάτια στην πραγματικότητα. Πλέον είναι αντικειμενικά ώριμη η ανάγκη να υπερασπιστούμε το δικαίωμα του πολίτη να συμμετέχει ενεργά στο σχεδιασμό του μέλλοντός του και, αν χρειαστεί , να σταθεί απέναντι στις όποιες μικροπολιτικές μηχανεύονται “κηπουρούς” διαπαραταξιακών συμφερόντων.

Είναι προφανές ότι στον κοινωνικό – πολιτικό διάλογο πάντα χρειάζεται μια πραγματικά ακηδεμόνευτη φωνή που πιστεύει ότι η ευημερία και η πρόοδος του τόπου μας δεν είναι αυτονόητα δώρα, αλλά κατακτήσεις δικής μας γνώσης, εμπειρίας, διάθεσης για δημόσια προσφορά, επίπονης εργασίας και αγώνα.

Για μας η συνεργασία είναι ζητούμενο, μέσα όμως από μια διαρκή διεκδίκηση για το αυτονόητο, που δεν είναι άλλο από την επανάκτηση της χαμένης αίγλης του Ξυλοκάστρου και ταυτόχρονα την θεμελίωση εφαρμόσιμων προϋποθέσεων για την αναδημιουργία του.

Βασική μας αρχή : Δεν χαϊδεύουμε αυτιά για μερικά ψηφαλάκια. Δεν πουλάμε και δεν αγοράζουμε ευαισθησία σε βάρος του κοινωνικού συνόλου.Δεν είμαστε όχημα κανενός.

Όραμα μας είναι αυτό το κάλεσμα να γίνει το εφαλτήριο για μια πλατιά συσπείρωση δημοκρατικών πολιτών , που, ανεξάρτητα από κομματικές προτιμήσεις, θέλουν να είναι ενεργοί και συμμέτοχοι στα κοινά και που ως τώρα δεν έβρισκαν διέξοδο και βήμα ν’ ακουστεί η φωνή τους.

Σας καλούμε, λοιπόν, να μιλήσουμε με όρους ενότητας για το Ξυλόκαστρο.

Γιατί αυτή θα είναι η μεγάλη Νίκη όλων μας.

Υποψήφιοι σύμβουλοι κοινότητας Ξυλοκάστρου

1) ΑΝAΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

2) ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

3) ΖΑΡΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ

4) ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

5) ΚΟΥΜΠΟΥΡΗ ΝΕΡΤΙΛΑ ΤΟΥ ΦΛΑΜΟΥΡ

6) ΚΩΛΕΤΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

7) ΠΑΝΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

8) ΣΑΛΛΗ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

9) ΤΣΕΛΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

10) ΤΣΟΥΤΣΑΝΗ ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

11) ΧΑΒΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

 

Google+ Linkedin