Με Χρυσαυγίτη δικηγόρο  κατέθεσε τον φάκελο της υποψηφιότητάς του ο Μάρκος Λέγγας ;

Τον φάκελο υποψηφιότητας του συνδυασμού του κατέθεσε χθες Κυριακή 5 Μάη ο υποψήφιος δήμαρχος Σικυωνίων Μάρκος Λέγγας ,συνοδευόμενος από τον δικηγόρο Αθηνών Ιωάννη Παραρά ,που ενδεχομένως – κατά τον κ. Λέγγα –  να διαθέτει εξειδικευμένη εμπειρία σε θέματα Ο.Τ.Α. ή κάτι άλλο που ίσως έλκει πολιτικά τον υποψήφιο δήμαρχο Σικυωνίων.

Επειδή όμως,γκουγκλάροντας μαθαίνεις…το ρεπορτάζ  λέει (δείτε ΕΔΩ) ότι ο περί ου ο λόγος δικηγόρος μέχρι το 2013 ήταν πρόεδρος του Ανεξάρτητου Ιδρύματος Γεωπολιτικών και Ιστορικών Σπουδών (ΑΙΓΙΣ) του “μορφωτικού ιδρύματος” πίσω από την Χρυσή Αυγή ενώ ήταν και μέλος της δημοτικής παράταξης του Ηλία Ψινάκη στον Δήμο Μαραθώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Παραράς έχει εκπροσωπήσει στο παρελθόν και τον σε αργία Δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο, λόγω της εξειδίκευσής του σε θέματα που άπτονται του Ανώτατου Ακυρωτικού Δικαστηρίου της χώρας.

Ο Ιωάννης Παραράς είναι γιος του Πέτρου Παραρά ομότιμου καθηγητή του ΔΠΘ και πρώην αντιπροέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας. Ο πατήρ Παραράς συμμετείχε στην εξωκοινοβουλευτική επιτροπή για την αναθεώρηση του Συντάγματος, την οποία σύστησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛΛ., από την οποία παραιτήθηκε όταν έγινε γνωστό από την αντιπολίτευση ότι ήταν μέλος της επιτροπής εκλαΐκευσης του χουντικού Συντάγματος.

Επιπρόσθετα να υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με έγγραφο που απέστειλε στις 4-12-14 στη Βουλή ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Αθανασίου μετά από σχετική ερώτηση της βουλευτή Μαγνησίας των ΑΝ.ΕΛ Μαρίνας Χρυσοβελώνη (δείτε ΕΔΩ), το κομματικό ίδρυμα της «Χρυσής Αυγής» Α.Ι.Γ.Ι.Σ ,παρότι δεν καταχωρήθηκε ποτέ στα μητρώα του Πρωτοδικείου Αθηνών,πρόκανε πριν από την γνωστή αναστολή χρηματοδότησής της να εισπράξει 155.000 Ευρώ για ερευνητικές και επιμορφωτικές δραστηριότητες…! 

Μήπως τελικά,αυτές οι χρυσαυγίτικες καινοτομίες εμπνέουν και τον κ. Λέγγα για να δυναμώσει οικονομικά τον Δήμο Σικυωνίων ; 

ΠΡΟΣΕΧΩΣ : Ποιες ήσαν ή είναι οι χρυσαυγίτικες διαδρομές τοπικών site που σήμερα στηρίζουν τον συνδυασμό του Μάρκου Λέγγα ;

 

Google+ Linkedin