Με “παρτενέρ” τον Μπάμπη Ντιγκιρλάκη ο Νίκος Σταυρέλης ανακοίνωσε τα πρώτα 16 ονόματα που τον στηρίζουν

Με “διαδικασίες κατεπείγοντος” και “παρτενέρ” τον έμπειρο αυτοδιοικητικό Μπάμπη Ντιγκιρλάκη ο Νίκος Σταυρέλης ανακοίνωσε τα πρώτα 16 ηχηρά ονόματα που στηρίζουν την  πρόθεσή του να διεκδικήσει στις επόμενες εκλογές τον δημαρχιακό θώκο του Δήμου Κορινθίων.

 Την ανακοίνωση των ονομάτων έκανε ο συνέταιρος (μπύρα Canal Dive) του προσφάτως καρατομημένου” Γιώργου Μουρούτσου και μέχρι πρόσφατα  στενός συνεργάτης του δημάρχου Κορινθίων Μπάμπης Ντιγκιρλάκης. 

Ανάμεσα στα αυτοδιοικητικά πρόσωπα που και επίσημα πλέον στηρίζουν την “κίνηση Σταυρέλη” ,εκτός των Μουρούτσου και Ντιγκιρλάκη,είναι και οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Παύλος Παππάς και Δημήτρης Φλεβάρης της άλλοτε κραταιάς “Πορεία Ευθύνης”,που πλέον δείχνει ότι μάλλον είναι σε πλήρη…αποδρομή !

Κατά την διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου ο  κ. Σταυρέλης υποστήριξε πως υπάρχουν τουλάχιστον 50 Κορίνθιοι που έχουν ταχθεί στο πλευρό του και θα ανακοινώνονται σταδιακά σε κύκλους, άλλοτε γυναίκες, άλλοτε νεολαίοι άλλοτε νυν και πρώην αυτοδιοικητικοί. Σημείωσε ακόμα με έμφαση ότι υπάρχουν αρκετοί ακόμα και από το σημερινό δημοτικό συμβούλιο που είναι κοντά του, αλλά η ανακοίνωσή των ονομάτων αυτών θα γίνει σε επόμενο χρόνο…

 Δείτε τα ηχηρά ονόματα που στηρίζουν τον Νίκο Σταυρέλη

 

Google+ Linkedin