Με καλό φίνις ο Παπαγεωργίου προσδοκά να “κλειδώσει” τη δεύτερη θέση !

“Ψαρέψτε έξυπνα και μεθοδικά” θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος του χθεσινοβραδινού προεκλογικού
gala που διοργάνωσε με επιτυχία ο υποψήφιος δήμαρχος Σικυωνίων Δημήτρης Παπαγεωργίου,στο κοσμικό κέντρο των αφων Μάλλιου,στο Κιάτο.

Τον υποψήφιο δήμαρχο Σικυωνίων προλόγισε ο Αθηναίος δικηγόρος Δημήτρης Αναστασόπουλος,που προσπάθησε φιλότιμα να «ξυπνήσει» τα αντανακλαστικά των παραδοσιακά συντηρητικών ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας,αλλά στην ανεπιτυχή προσπάθειά του να επικαλεστεί το αριστερό τσιτάτο «πρώτοι στα μαθήματα, πρώτοι στους αγώνες» μπέρδεψε τον Γρηγόρη Φαρακο με τον Καρλ Μαρξ !

Εν πάση περιπτώσει δεν θα σταθούμε στο πολιτικό σαρδάμ του κ. Αναστασόπουλου – εξάλλου άλλη μνήμη εχει ο Κνίτης κι άλλη έχει ο Δαπίτης…

Θα σταθούμε όμως στον εισαγωγικό χαιρετισμό του κ. Παπαγεωργίου που με τις προσφωνήσεις του έδειξε ότι παρευρίσκονται στην αίθουσα και τον στηρίζουν τόσο οι “συνταξιούχοι” της παλαιοκομματικής σχολής της Νέας Δημοκρατίας όσο και ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τάσος Χωρέμης, που ως γνωστόν τελευταία έχει κάνει τον εθνικολαϊκισμό σημαία !

Συμπερασματικά,λοιπόν, ο κ. Παπαγεωργίου μας έδειξε ότι πρώτα επιδιώκει την στεγανοποίηση των παραδοσιακών συντηρητικών ψηφοφόρων και το «τσιμπολόγημα» από τις όποιες επιρροές μπορεί να έχει η νέα version Χωρέμη…και στη συνέχεια με ένα καλό φίνις προσδοκά να “κλειδώσει” στη δεύτερη θέση της τελικής κατάταξης των Δημοτικών εκλογών για το Δήμο Σικυωνίων .

Google+ Linkedin