Με επικεφαλής τη Βιβή Τζέκου η Λαϊκή Συσπείρωση δίνει ξανά το «παρών» στο Δήμο Κορινθίων

Με επικεφαλής τη Βιβή Τζέκου η Λαϊκή Συσπείρωση δίνει ξανά το «παρών» στο Δήμο Κορινθίων

Η ΤΕ Κορινθίας του ΚΚΕ ανακοινώνει τη συμμετοχή του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης στις επερχόμενες τοπικές εκλογές στην Κορινθία και συγκεκριμένα τη συγκρότηση ψηφοδελτίου στο Δήμο Κορινθίων με επικεφαλής τη Βιβή Τζέκου, δημοτική σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης και μέλος της ΤΕ του ΚΚΕ.

Το ΚΚΕ, οι υποψήφιοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στους δήμους της Κορινθίας και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, προσπάθησαν όλο αυτό το διάστημα να αποκαλύψουν την ουσία των προβλημάτων που βιώνει ο λαός στο νομό μας, τις αιτίες τους. Πάλεψαν να δείξουν το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουν οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα για να διεκδικήσουν αγωνιστικά, να αντιπαλέψουν την πολιτική που εξυπηρετεί τη στρατηγική του κεφαλαίου σε κεντρικό όσο και σε τοπικό επίπεδο.

Καλούν το λαό να αγωνιστεί στο πλάι των κομμουνιστών και να διεκδικήσει την κάλυψη των αναγκών του, να είναι πρωταγωνιστής και συμμέτοχος στους αγώνες. Το Κόμμα μας θα δώσει όλες του τις δυνάμεις, από κάθε μετερίζι, για να στηρίξει τους αγώνες του λαού. 

Οι εκλογές στην τοπική διοίκηση αποτελούν κομμάτι της γενικής πολιτικής μάχης, αποτελούν μια ευκαιρία για το λαό της περιοχής να δείξει την αντίθεσή του σε όλους αυτούς που του μαυρίζουν τη ζωή. 

Καλούμε τον κόσμο της Κορινθίας να επιλέξει σε όλες τις κάλπες τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ, να κάνει πιο δυνατή τη δύναμή του. Είναι η μοναδική ψήφος που δε θα πάει χαμένη, δε θα τη βρει ο εργαζόμενος απέναντί του σε αντιλαϊκή κυβέρνηση ή δημοτική αρχή. 

Google+ Linkedin