Μεσαιώνας στη Χαλκίδα: Γονείς – αρνητές του κορονοϊού έκαψαν βιβλίο του Τριβιζά

Μεσαιώνας στη Χαλκίδα: Γονείς – αρνητές του κορονοϊού έκαψαν βιβλίο του Τριβιζά

Εικόνες που παραπέμπουν στον μεσαίωνα αλλά και σε άλλες σκοτεινές περιόδους όπως στην εποχή του ναζισμού είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες από τη Χαλκίδα.

Εκεί, γονείς και άλλοι αρνητές του κορονοϊού και αντιεμβολιαστές που διαφωνούν με τα περιοριστικά μέτρα κατά της διασποράς του ιού έφτασαν στο σημείο να κάψουν το βιβλίο «Όχι! Δεν θα μας μπείτε στη μύτη!» του Ευγένιου Τριβιζά που έχει μοιραστεί στους μαθητές από το υπουργείο Παιδείας για να ενημερωθούν για την πανδημία.

Το απίστευτο αυτό σκηνικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στη Χαλκίδα, με τους συγκεντρωμένους να φωνάζουν συνθήματα και να πετάνε στην πυρά το βιβλίο του γνωστού παραμυθά και μαζί να καίνε προστατευτικές μάσκες και διαγνωστικά test.

«Αυτό είναι το βιβλίο του Ευ. Τριβιζά το οποίο κάνει προπαγάνδα στα μικρά μας τα παιδιά να μην πλησιάζουν τους ηλικιωμένους. Ότι ο κορονοϊός είναι κάτι που πρέπει να το κρατήσουμε έξω από τα σπίτια μας κι εμείς να καθόμαστε μέσα στα σπίτια μας. Δε θα κάτσω μέσα φίλε Τριβιζά, όχι κ. Τσιόδρα. Το κατάλαβες;», είπε ο εικονιζόμενος στο βίντεο του  Eviathema που ακολουθεί και στη συνέχεια έκαψε σελίδες του βιβλίου.

Google+ Linkedin