Μελάνια Τραμπ : Το πρώτο tweet μετά τη νίκη Μπάιντεν

Μελάνια Τραμπ : Το πρώτο tweet μετά τη νίκη Μπάιντεν

Η Μελάνια Τραμπ “έσπασε” τη σιωπή της ένα 24ωρο μετά την ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος. Το αινιγματικό tweet της και οι πιθανές συμβουλές πίσω από την κίνησή της.

Από το Σάββατο (07/11), που ανακοινώθηκε η νίκη του Μπάιντεν και η ήττα του Ντόναλντ Τραμπ, η απερχόμενη Πρώτη Κυρία δεν αντέδρασε καθόλου, ούτε προχώρησε σε σχετικές δηλώσεις, κρατώντας μια αποστασιοποιημένη στάση.

Αντιθέτως, ο σύζυγός της Ντόναλντ Τραμπ δεν παραδέχτηκε την ήττα του και ακολουθεί να διατηρεί αυτή τη γραμμή, μη αποδεχόμενος το εκλογικό αποτέλεσμα, παρά τις συστάσεις των συμβούλων.

Η πρώτη αντίδραση της Μελάνια Τραμπ ήρθε κάπως αργοπορημένα, περισσότερο από 24ωρο μετά την νίκη του Μπάιντεν, με ένα αινιγματικό tweet στον λογαριασμό της στο Twitter το απόγευμα της Κυριακής (08/11).

Συγκεκριμένα, η απερχόμενη Πρώτη Κυρία έγραψε: “Ο αμερικανικός λαός αξίζει δίκαιες εκλογές. Κάθε νόμιμη – όχι παράνομη – ψήφος θα έπρεπε να μετρηθεί. Πρέπει να προστατεύσουμε τη δημοκρατία μας με πλήρη διαφάνεια”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τελευταία ανάρτηση της Μελάνια Τραμπ στο Twitter έγινε την Παρασκευή (06/11) και δεν αφορούσε τις εκλογές στις ΗΠΑ αλλά την πρωτοβουλία “Be Best”.

Η γραμμή που ακολούθησε η Μελάνια Τραμπ στο νέο tweet της, φαίνεται να ακολουθεί εκείνη του Ντόναλντ Τραμπ, καθώς οι “δίκαιες εκλογές” και οι “παράνομες ψήφοι” αποτελούν φράσεις που περιλαμβάνονται στη ρητορική του, παρόλο που νωρίτερα το CNN είχε μεταδώσει πως η απερχόμενη Πρώτη Κυρία είχε συμβουλεύσει στον σύζυγό της να αποδεχτεί την ήττα του.

Αν και δεν παίρνει σαφή θέση με το tweet της, φαίνεται πως η ομάδα του Τραμπ συμβούλευσε την Μελάνια να “αντιδράσει”, ώστε να στηρίξει τον σύζυγό της και την στάση του απέναντι στο εκλογικό αποτέλεσμα τις τελευταίες μέρες.

Κάτι τέτοιο θα ήταν απολύτως λογικό, αφού οι φήμες για πιθανό διαζύγιο του ζευγαριού ολοένα και φουντώνουν.

Google+ Linkedin