Μαφιόζικη δολοφονία του γνωστού πυγμάχου Τάσου Μπερδέση στη Βάρη

Μαφιόζικη δολοφονία του γνωστού πυγμάχου Τάσου Μπερδέση στη Βάρη

Νεκρός έπεσε σήμερα στη Βάρη μετά από πυροβολισμούς ο Πατρινός πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης, που είχε γίνει ευρύτερα γνωστός μέσω του reality Survival Secret πριν τέσσερα χρόνα.
Το περιστατικό συνέβη έξω από τον πυγμαχικό σύλλογο «Αίολος», που βρίσκεται επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου 22.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άγνωστοι προσέγγισαν τον άνδρα με ένα μαύρο πολυτελές τζιπ και τον πυροβόλησαν με καλάσνικοφ, με μία από τις βολίδες να τον βρίσκει στο κεφάλι. Ο τρόπος εκτέλεσής του παραπέμπει σε συμβόλαιο θανάτου, ενώ στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκαν περισσότεροι από 10 κάλυκες.

Το θύμα ήταν γνώριμος των Αρχών, καθώς το 2008 το όνομά του είχε εμπλακεί σε υπόθεση κυκλωμάτων της νύχτας στην Πάτρα. Για ένα διάστημα υπήρξε φυγόδικος, ωστόσο εντέλει εξέτισε ποινή φυλάκισης.Ο Μπερδέσης είχε κατηγορηθεί για απόπειρα δολοφονίας, αλλά είχε αθωωθεί. Μάλιστα, εξαιτίας των προβλημάτων που είχε, δεν κατάφερε να συμμετάσχει και στην αποστολή της εθνικής μας ομάδας στους Ολυμπιακούς του Πεκίνο.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για το δεύτερο αιματηρό περιστατικό που εκτυλίσσεται μέσα σε ένα 24ωρο, καθώς χθες Κυριακή σημειώθηκε η δολοφονία ενός άνδρα αλβανικής καταγωγής στα Σεπόλια.

Google+ Linkedin